• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.09.2018

08:33

OVO JE TEK POČETAK! Čanak pobedu u Zagrebu vidi kao podstrek

Partizan

OVO JE TEK POČETAK! Čanak pobedu u Zagrebu vidi kao podstrek

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da pobeda protiv Cedevite u Zagrebu (87:84) treba da posluži njegovoj ekipi kao podstrek za naredne utakmice

 


- Izuzetno bitna pobeda za tim Partizana, koji je još mlad i u stvaranju, kao neki podstrek za dalje utakmice u ABA ligi. Pobediti Cedevitu na njenom terenu nije nešto što je uobičajeno na ovim prostorima tako da naša pobeda ima tu težinu - rekao je Čanak posle utakmice u Zagrebu.

Košarkaši Partizana pobedili su u Zagrebu ekipu Cedevite sa 87:84 u prvom kolu ABA lige.

- Rekao sam igračima da je ovo tek početak. Mnogo je lakše srušiti ono što je napravljeno, tako da tek treba da materijalizujemo ovu pobedu - rekao je trener Partizana.

Partizan je odigrao sjajno prvo poluvreme i posle prvih 20 minuta imao je 21 poen prednosti.

- Iskoristili smo mali grč kod igrača Cedevite zbog premijere pred domaćom publikom. Novi igrači, nov trener i sigurno je i to donekle uzrok njihove lošije partije. U drugom poluvremenu, Cedevita je pokazala individualni kvalitet koji ima... Ušli smo u egal završnicu, ali je na kraju presudan bio šut Zagorca na pola koša za nas gde smo otišli na četiri razlike i uspeli da privedemo utakmicu kraju -  rekao je Čanak.

Novinare je zanimalo i kako objašnjava pad u drugom poluvremenu.

- Razlika u kvalitetu nije bila realna u odnosu na rezultat koji je bio na poluvremenu. Očekivali smo reakciju Cedevite. Toa je kvalitetan tim, sa vrhunskim trenerom i svakako je u jednom momentu moralo doći do našeg pada i do njihove bolje igre. Imali smo na kraju možda i sreće, ali mislim da smo zaslužili pobedu - rekao je Čanak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija