• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2018

19:51

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN ISKALIO BES NA VOŽDOVCU! Zakarić razbio "zmajeve"!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN ISKALIO BES NA VOŽDOVCU! Zakarić razbio "zmajeve"!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Voždovac sa 4:0 u prvoj utakmici 11. kola Superlige i posle dva vezana remija osvojio tri boda u šampionatu


Voždovac je bio veliki dužnik Partizanu iz prošle sezone, kada je dva puta bio bolji od "parnog valjka", koji je sada "zamjevima" sve naplatio. Crno-beli su odigrali sjajan meč, nije bilo mučenja kao na minulim utakmicama, nego su ovog puta obradovali navijače lepim akcijama i još lepim golovima.

Dvostruki strelac bio je Goran Zakarić, dok su po jedan gol postigli desni bek Nemanja Miletić i Đorđe Ivanović. 

Tokom prvog dela imali su crno-beli nekoliko solidnih prilika a dve pretvorili u gol. Stuparević je doduše prvi pripretio domaćinu, ali onda je Partizanu uzeo kontrolu nad utakmicom. Poveo je u 19. minutu pogotkom desnog beka Nemanje Miletića koji se najbolje snašao u gužvi u petercu posle kornera Pantića. Potom je Rikardo propustio šansu da duplira prednost, ali nije Zakarić dva minuta kasnije. Nikolić je lepo ostavio loptu Zakariću, koji je sa nekih 20 metara savladao Ilića. 

Sve dileme rešio je Zakarić u 71. minutu drugom pogotkom. Dosuđen je indirektan udarac za crno-bele, a Zakarić je kaznio loše postavljenu odbranu "zmajeva". 

Konačnih 4:0 postavio je Đorđe Ivanović u 94. minutu utakmice, samo 15-ak minuta pošto je ušao u igru sa klupe.

PARTIZAN - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

 

Strelci: Miletić u 19, Zakarić u 41, 71, Ivanović 94.minut

Stadion: FK Partizan. Sudija: Zoran Široki.

PARTIZAN : Stojković (od 46. Kljajić), N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zakarić, Đerlek (od 80. Ivanović), Šćekić, Pantić, Nikolić (od 61. Zdjelar), Rikardo.

VOŽDOVAC: Ilić, Ćirković, Mihajlov, Jovanović, Kovačević, Pavlović, Duronjić, Luković, Maksimović (od 58. Zličić), Milunović (od 65. Mašović), Stuparević.

Tok meča

Drugo poluvreme

94. GOL! Partizan vodi 4:0. Ivanović je pogodio za 4:0 i stavio tačku!

86'. Udarac Zličića sa oko 35 metara, ali je lopta otišla visoko iznad gola Kljajića.

80'. Đorđe Ivanović menja Armina Đerleka.

78'. Kontrapanad Voždovca po levoj strani preko Mašovića, a Valijente izbacuje loptu u korner.

76'. Posle kratkog prekida utakmica je nastavljena!

73'. "Grobari" su bakljadom i vatrometom proslavili 73. rođendan JSD Partizan!

71'. GOL! Partizan završava posao, vodi 3:0! Golu je sledila loša odluka Ilića koji je uhvatio loptu u ruke, nakon što mu je njegov igrač poslao. Usledio je indirektan udarac,a  Zakarić je preciznim udarcem poslao loptu u gol.  

68'. Da Đerlek nije bio sebičan bilo bi sada 3:0 za Partizan.Ukrao je loptu na 30 metara od gola,  ispred sebe imao trojicu svojih igrača, ali je odlučio da šutira a Ilić je lako odbranio njegov pokušaj.

Foto: Starsportphoto

 

67'. Urošević je dobio žuti karton, ali sprečio je brz napad Voždovca. 

65'. Druga izmena u Vždovcu. Luku Milunovića menja Alen Mašović.

61'. Izmena u Partizanu. Zdjelar je na terenu umesto Nikolića.

56'. Nova šansa za Partizan. Miletić je ubacio lotu sa strane, Pantić je šutirao iz trka, ali je golman ponovo bio na mestu.

54'. Dve šanse Rikarda za dva minuta, na kraju samo korner za Partizan.

53'. Kontra crno-belih, Pantić je iz prve šutirao, ali slabo, pa je do lopte lako došao golman Voždovca Ilić.

46'. Prvi napad Partizana u drugom delu, sa desne strane Rikardo je ušao u kazneni prostor, ali štoperi gostiju izbacili su loptu.

46'. Mirković je napravio izmenu na poluvremenu. Kljajić je na golu umesto  Stojkovića.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

45+2. Šteta! Sjajna kontra Partizana, ali nema promene rezultata. Rikardo je petom asistirao Đerleku, ali ovaj nije uspeo fantastičnu akciju da kruniše pogotkom. Ostaje 2:0 za Partizan posle 45 minuta igre. 

44'. Slobodan udarac za Voždovac sa leve strane,  ali Miletić je na vreme glavom otklonio opasnost.

41'. GOL! Zakarić je duplirao prednost Partizana - 2:0. Sjajna akcija crno-belih, Pantić je izveo slobodan udarac na oko 30 metara, dodao u sredinu do Nikolića, on odložio za Zakarića, a lopta nakon njegovog šuta sa 20 metara uz pomoć stative završava u golu Voždovca.

38'. Urošević je ubacio loptu sa leve strane, na desetak metara od gola Voždovca bio je Rikardo, šutirao glavom, ali sprečava golman Ilić crno-bele da dubliraju prednost.

36'. Šćekić je pogrešio, sevnula je kontra Voždovca, ali stigli su fudbaleri Partizana da se vrate i ništa od šanse gostiju u pokušaju da priprete Stojkoviću.

31'. Bakljada navijača Partizana na južnoj tribini! Dim se nadvio nad terenom, pa sudija Široki prekida meč. Posle nekoliko minuta utakmica je nastavljena.

28'. Centaršut Lukovića, ali nije bilo problema pred golom Vladimira Stojkovića.

21'. Fudbaler Voždovca Maksimović dobija prvi žuti karton na meču.

19'. GOL! Partizan vodi 1:0 - desni bek Nemanja Miletić pronalazi put do mreže Voždovca! Pantić je izveo korner sa leve strane, nastala je gužva u petercu Voždovca , a Miletić je bio na pravom mestu i smestioloptu u gol.

Foto: Starsportphoto

 

15'. Voždovac jednu, dok s druge strane Partizan nije imao nijednu šansu tokom 15 minuta igre.  

11'. Voždovac pokušava preko kontranapada i dugim loptama da ugrozi gol "parnog valjka".

7'. Umalo Voždovac da povede. Nije bilo ofsajda, Stuparević je jurnuo ka golu crno-belih, Stojković je izleteo, napadač "zmajeva" ga je obisao, šutirao, ali je Valijente bio na mestu i izbacio je tu loptu sa gol linije u korner. 

4'. Danilo Pantić je bio u naletu, ali su štoperi Voždovca bili na mestu pa su ga na vreme zaustavi.

3'. Prva poluprilika Partizana, centaršut Zakarića, Nikolić je pokušao glavom, ali loše, neprecizno, lopta je završila visoko preko gola.

1'. Prvi napad na utakmici imaju fudbaleri Voždovca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija