• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2018

13:15

ČANAK OPREZAN PRED DOLAZAK OLIMPIJE: Nadam se da pune tribine neće biti kontraproduktivne za naše nove igrače

Partizan

ČANAK OPREZAN PRED DOLAZAK OLIMPIJE: Nadam se da pune tribine neće biti kontraproduktivne za naše nove igrače

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak veruje da će crno-beli protiv ljubljanske Olimpije imati veliku podršku sa tribina koja će se pretočiti na dodatnu energiju njegovih igrača, ali se pribojava mogućnosti da se pojedine novajlije ne izgube u njoj

Partizan posle startne pobede na gostovanju Cedeviti u Zagrebu, traži novi trijumf u premijernom meču u dvorani "Aleksandar Nikolić" ove sezone u ABA ligi, a trener crno-belih veruje da je meč protiv slovenačkog predstavnika kod kuće šansa da se materijalizuje brejk iz prestonice Hrvatske.

Sutrašnja utakmica je prilika da na pravi način materijalizujemo pobedu iz Zagreba. Svesni smo da neće biti lako jer je Olimpija uvek pružala dobre partije u Pioniru. Očekujemo veliku podršku navijača, punu halu i nadam se da ta energija sa tribina neće biti kotraporduktivna za neke igrače koji nisu igrali u takvoj atmosferi - rekao je Čanak u najavi duela u regionalnoj ligi.

Trener beogradskih crno-beli je skrenuo pažnju na kvalitet Olimpije na spoljnim pozicijama, ali i da prisusutvo Mirze Begića na centru jača snage gostiju i na poziciji pet.

- Olimpija ima izuzetno dobar sastav. Jako su dobri na spoljnim pozicijama. šuterski su moćna ekipa koja je potpomognuta iskusnim Begićem pod košem. U prvom kolu protiv Mornara su odigrali fantastično, što samo govori u prilog tome da nas čeka teška utakmica - rekao je Čanak.

Mladi bek Partizana Vanja Marinković veruje u novu pobedu crno-belih navodeći da je igranje pred domaćom publikom najveći izazov za svakog košarkaša i razlog zbog čega je ovaj klub poseban.

- Prvi put ove sezone igramo na domaćem terenu. Sa nestrpljenjem smo dočekali dan kada ćemo igrati pred punom halom naših navijača. Mnogo nam je značila podrška i u Laktašima i u Zagrebu i u Trentu, ali sada je vreme za ono zbog čega je igranje u dresu Partizana nešto posebno - rekao je najraspoloženiji igrač Partizana u uvodnim mečevima ove sezone.

On u Olimpiji vidi pravi izazaov ocenivši njihov sastav kao kvalitetan, ali veruje da će crno-beli doći do pobede.

- Olimpija dolazi posle ubedljive pobede protiv Mornara, imaju odličan tim i predstavljaće pravi izazov za nas. Verujemo jedan u drugoga, verujemo u naše sposobnosti  i verujemo da ćemo sutra odigrati dobro i doći do pobede - naveo je Marinković.

Meč između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 21 sat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija