• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

08.10.2018

14:27

ĆELO, ČUVAJ SE! Miletić već dobio "pretnje" od crnogorskog reprezentativca!

Partizan

ĆELO, ČUVAJ SE! Miletić već dobio "pretnje" od crnogorskog reprezentativca!

Podeli vest

Novi srpski fudbalski reprezentativac, Nemanja R. Miletić, otkrio je da je već dobio prve "pretnje" iz crnogorskog tabora

Nemanja Miletić je novi igrač na spisku selektora Mladena Krstajića za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom u Ligi nacija, a defanzivac Partizana je čestitke i "upozorenje" dobio i od saigrača Marka Jankovića, veziste "sokolova".

Čestitke su krenule već od nedelje, a Janković mi je već u svom stilu napisao: „Ćelo,čuvaj se!” - otkrio je Miletić za sajt Partizana.

Defanzivac crno-belih ne krije da je oduševljen što je dobio poziv među "orlove".

- Osećam se fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila, da igram u Partizanu, a sada i druga, da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku - istakao je Miletić.

Iako igra na pozicijama desnog beka i štopera, Miletić je već postigao četiri gola za Partizan ove sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija