• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2018

19:05

TOŠIĆ USKORO PONOVO NA TERENU! Bambi uspešno prošao kontrolu u Augzburgu

Partizan

TOŠIĆ USKORO PONOVO NA TERENU! Bambi uspešno prošao kontrolu u Augzburgu

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije i iskusni krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić trebalo bi da se uskoro vrati na teren nakon što oporavak od operacije kolena protiče u najboljem redu, što je potvrdila i poslednja kontrola u Augzburgu

U društvu Partizanovog lekara Ilije Rosićam, Tošić je na radost svih Partizanovaca prošao kontolu bez većih problema, a preostao je još mali otok koji kada bude splasnuo otklanja i poslednju prepreku da se iskusni fudbaler vrati na teren.

Povratnik u redove Partizana je zaradio povredu kolena na meču protiv Radnika iz Surdulice u prvom kolu Superlige koja ga je na dva i po meseca odvojila od terena.

Crno-bele bi trebalo da raduje i povratak levog beka Zlatana Šehovića, koji će za razliku od Tošića verovatno biti spreman i za gostovanje subotičkom Spartaku u Kuli 20. oktobra.

Inače, vicešampion Srbije će reprezentativnu pauzu iskoristiti za gostovanje u Sivcu nadomak Sombora gde će igrati prijateljsku utakmicu protiv Poleta u čast obeležavanja 90 godina ovog klub.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija