• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2018

22:15

DA NIJE GAGIĆA POLUDEO BIH! Zagorac: U ovoj atmosferi izgorim 10 puta, sjajna timska igra u 3/4

Partizan

DA NIJE GAGIĆA POLUDEO BIH! Zagorac: U ovoj atmosferi izgorim 10 puta, sjajna timska igra u 3/4

Podeli vest

Najraspoloženiji za igru u Partizanu u veličanstvenom preokretu protiv Zenita Rade Zagorac rekao je da je posle slabašnog prvog poluvremena u nastavku sve došlo na svoje, prvenstveno zbog odlične igre u trećoj deonici

Bivši NBA košarkaš je naveo da crno-beli ne znaju za granice ove sezone i svaki put se trude da izgledaju bolje i podignu limit forme.

- Sjajna pobeda, mada posle prvog poluvremena tako nije izgledalo. Celo prvo smo se prilagođavali, ali smo u nastavku uspeli da se probudimo i slavimo. Izbacila mi je ekipa dobre suteve i poveli smo, sjajna timska igra u trećoj četvrtini. U ovoj atmosferii izgorim 10 puta. Gagic me gasi da ne poludim - rekao je Zagorac posle prve pobede u Evropkupu ove sezone.

Vanja Marinković je naveo da je trijumf protiv Zenita bio plod velike borbe, ali da ne bi trebalo previše slaviti zbog nje.

- Bitna pobeda. Velika borba, igrali smo dobro posebno u drugom. U prvom nismo igrali kao u nastavku, ali smo to ispravili. Ne slavimo nista posebno, ovo je samo jedna pobeda. Zelimo da nastavimo u ovom ritmu i videcemo dokle cemo stići - rekao je Marinković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija