• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.10.2018

18:58

ODMALENA SAM ŽELEO DA IGRAM U PARTIZANU! Francuz Lovernj i dalje obožava crno-bele

Partizan

ODMALENA SAM ŽELEO DA IGRAM U PARTIZANU! Francuz Lovernj i dalje obožava crno-bele

Podeli vest

Novi košarkaš Fenerbahčea Žofri Lovernj rekao je u intervjuu za sajt Evrolige da je odmalena želeo da igra za Partizan, kao i da je trener Željko Obradović jedan od razloga da dodje u turski klub

- Kada sam imao 14 ili 15 godina, želeo sam da igram za Partizan. Čuo sam za ovaj tim koji nema mnogo novca, ali ima veliku armiju navijača i veliku istoriju. Tada sam počeo da pretražujem na internetu stare video snimke Partizana - prisetio se Lovernj.

Partizan je 2010. godine učestvovao na fajnal-foru Evrolige u Parizu, a Lovernj je rekao da je tada sa Leom Vestermanom išao da navija za crno-bele.

- Kada sam imao 18 godina, Partizan je došaona fajnal-for u Parizu i otišao sam da gledam utakmice sa Leom Vestermanom. Počeli smo da pričamo o tome kako bismo jednog dana želeli da igramo za Partizan, a nekoliko godina kasnije obojica smo to uradili - kazao je Lovernj.

On će naredne sezone igrati za Fenerbahče, koji s klupe predvodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović.

- Drago mi je što sam se vratio u Evropu. Želim da osvojim barem jednu titulu u Evropi, Evroligu pre kraja moje karijere, tako da sam oduvek znao da ću se vratiti u Evropu u neko doba i stvarno sam želeo da igram za Fener, još od kada sam bio u Partizanu - rekao je francuski reprezentativac.

On je dodao da zna kakva su očekivanja Obradovića, za kog je imao samo reči hvale.

- Znam kako i šta očekuje. Poznajem puno njegovih prijatelja iz Srbije i puno igrača koji su igrali za njega i oni su mi sve rekli sve o tome kako razmišlja i šta očekuje od svojih igrača. Potrebna mi je ta atmosfera koju donosi timu, on je veoma zahtevan, ali i vrlo pošten, znaš šta da očekuješ od njega, želi sve da dobije i ima velika očekivanja, ali ono što on traži od svojih igrača je uvek veoma jasan i on govori na isti način za sve, nije bitno ko si ti. U suštini, on je iskrena osoba - rekao je Lovernj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija