• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

13.10.2018

13:41

JOŠ JEDAN POVRATNIK U PARTIZANU? Miljković zadužio opremu!

Partizan

JOŠ JEDAN POVRATNIK U PARTIZANU? Miljković zadužio opremu!

Podeli vest

Pored četirir desna beka koja ima u timu, na treningu Partizana poslednjih dana je i četvrti, mogući povratnik u crno-beli tabor - Aleksandar Miljković

Nekadašnji desni bek Partizana je bez kluba, otkako se ugasio ruski Amkar. U prethodna dva meseca Miljković je trenirao sa Teleoptikom, a sada je "prekomandovan" u Partizan.

Pitanje je samo da li je Miljković tu zbog velikog broja odsutnih igrača, koji imaju reprezentativne obaveze, pa popunjava broj na treninzima ili Zoran Mirković razmišlja da mu ukaže šansu u nastavku sezone.

Partizan od desnih bekova ima u pogonu Miroslava Vulićevića, Gabrijela Enakea i Luku Cucina, a pored svih njih, mesto u timu zauzima u poslednje vreme Nemanja Miletić, kojem je prirodna pozicija - štoper.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija