• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2018

11:38

(VIDEO) LAŽ JE DA SAŠA ILIĆ PIJE VINJAK! Lola Smiljanić odbranio kapitena!

Partizan

(VIDEO) LAŽ JE DA SAŠA ILIĆ PIJE VINJAK! Lola Smiljanić odbranio kapitena!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić odgovarao je nedavno na pitanja navijača putem zvaničnog Instagrama srpskog vicešampiona i dao je nekoliko zanimljivih odgovora

Osim onih fudbalskih, tu su bila i pitanja iz privatnog života koja su se najviše odnosila na noćni provod i splavove.

Nisam bio na splavu sigurno jedno tri ili četiri meseca - rekao je Smiljanić.

On negirao urbanu legendu o Saši Iliću i vinjaku:

Sale i ja nismo nikada pili vinjak. Saša poslednjih pet ili šest godina uopšte ne pije, to znam, izlazili smo zajedno. Znam da se ljudi zezaju sa Sašom i vinjakom, prave montaže... Šalimo se i mi, ali nije istina - istakao je Lola.

Smiljanić je govorio i o tome koga bi od bivših igrača vratio u Partizan, koji gol mu je najdraži, a dodao je da postoje igrači koji bi za velike pare prešli iz Partizana u Crcvenu zvezdu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija