• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.10.2018

12:11

PARTIZAN OSLABLJEN U VALENSIJI! Čanak: Ne nosimo belu zastavu!

Partizan

PARTIZAN OSLABLJEN U VALENSIJI! Čanak: Ne nosimo belu zastavu!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Valensije u Evrokupu mora da odigra fizički jako i disciplinovano i dodao da crno-beli ne putuju u Španiju s belom zastavom i pored toga što imaju problema s povredama

- Valensija je tim koji je, kao i Zenit, pretendent na najviši plasman u Evrokupu. Ekipa koja je godinama igrala Evroligu i sigurno joj je cilj da se nakon ove godine vrate na evroligašku scenu. U pitanju je ekipa koja igra tipičnu špansku košarku sa mnogo trčanja i tranzicione igre. Imamo nauk sa turneje po Španiji kako ne treba da igramo protiv takvih timova - rekao je Čanak za klupski sajt.

Seriju od tri uzastopna gostovanja, crno-beli nastavljaju u sredu kada je na programu utakmica trećeg kola Evrokupa u kojoj će odmeriti snage sa Valensijom (20.45).

- Potrebno je da igramo fizički jače, sa mnogo više kontakta, da odigramo disciplinovano u napadu i sprečimo njihove kontrapnapade. Imamo i probleme sa povredama, ne znam koliko će moći da igraju Si, Lendejl i Veličković, ali svakako ne idemo u Valensiju s belom zastavom - istakao je trener Partizana.

Centar Partizana Đorđe Gagić je svestan izazova koji je pred njegovom ekipom.

- Svi znamo kako igraju ekipe iz Španije, pa i Valensija koja je stalno u vrhu ACB lige. Nemamo puno vremena, a ni sam put nije lak, ali moramo da se što pre adaptiramo na date okolnosti, pripremimo se i iz sebe izvučemo ono najbolje. Potrebno je da budemo koncentrisani, disciplinovani i da adekvatno fizički odgovorimo na njihovu igru - rekao je on.

Pravo iz Valensije, crno-beli će putovati u Sloveniju, gde ih već u subotu očekuje utakmica ABA lige protiv Krke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija