• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2018

12:52

POTPREDSEDNIK PARTIZANA TVRDI: Doušnik u Zvezdinoj aferi nema veze sa Humskom 1!

Partizan

POTPREDSEDNIK PARTIZANA TVRDI: Doušnik u Zvezdinoj aferi nema veze sa Humskom 1!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić demantovao je pojedine informacije u medijima da famozni "doušnik", koji je prijavio Crvenu zvezdu čelnicima UEFA, ima veze sa klubom iz Humske

Vuletić je poručio u zvaničnom saopštenju, objavljenom na klupskom sajtu, da pojedini mediji bez ikakvog osnova uvlače Partizan u celu priču.

Fudbalski klub Partizan poslednjih dana, sticajem nevoljnih okolnosti, prati novonastalu situaciju u vezi sa jednom odigranom utakmicom u ovogodišnjem izdanju UEFA Lige šampiona.

Dok se, međutim, svetski i evropski mediji bave pitanjem odgovornosti za čin koji podriva temelje na kojima počiva UEFA i njeno elitno takmičenje, mediji se u Srbiji bave potpuno iracionalnim pitanjima na koji način je ovaj francuski list došao do svojih saznanja.

U situaciji u kojoj je potvrđeno da je službeno reagovalo francusko tužilaštvo, da se u istragu uključio i Interpol i stupio u kontakt sa našim policijskim i pravosudnim organima, neki od medija potpuno neutemeljeno, bez ikakvih dokaza, senzacionalistički i neprofesionalno ističu „saznanja“ o tome da je nekakav „doušnik“ iz Srbije i to baš neki čelnik FK Partizan koji „je u sukobu sa rukovodstvom FK Crvena zvezda“.

Paradoksalno deluje da je, prema tim i takvim medijima, irelevantno pitanje odgovornosti za učinjeni težak delikt a ključno pitanje ko je snabdeo informacijama francuski medij koji ukazuje na težinu i obim prekršaja. Analogno takvoj licemernoj logici, takvi mediji bi pre i radije razmatrali koji komšija je, npr, prijavio policiji porodično nasilje u susednom stanu, nego li kako kazniti nasilnika i sprečiti da ponovi takvo delo.

Fudbalski klub Partizan sa indignacijom odbacuje svaku povezanost bilo kog svog rukovodioca sa ovim opskurnim slučajem koji preti da naruši ugled i integritet celokupnog fudbala u Srbiji i želi da istakne svoje uverenje da oni koji su se, u ime Crvene zvezde oglasili u medijima, njen predsednik, Svetozar Mijailović i počasni predsednik, Dragan Džajić, nemaju dodirnih tačaka sa iznetim sumnjama.

Međutim, poštujući presumpciju nevinosti i ne želeći da utičemo na međunarodnu istragu, ostavljamo predsedniku Crvene zvezde da utvrdi da li je i koji od njegovih saradnika involviran a nadležnim organima da daju odgovarajući epilog ovom slučaju - stoji u saopštenju Partizana, koje je potpisao Vladimir Vuletić.

INFORMER OTKRIVA! BIVŠI SRPSKI POLITIČAR prijavio Zvezdu kod UEFA za NAMEŠTALJKU U PARIZU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 5 godina

Koga svrbi taj se ...ne ne cese NEGO JAVLJAQ.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59