• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2018

21:24

PARTIZAN SE VREĆA U ARENU! Crno-beli su na ovo čekali još od "Smitove trojke"

Partizan

PARTIZAN SE VREĆA U ARENU! Crno-beli su na ovo čekali još od "Smitove trojke"

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekaće Zadar u beogradskoj Areni, što će biti prvi nastup crno-belih u njavećoj beogradskoj dvorani još od 2014. godine i čuvene trojke Nolana Smita iz Cedevite

Ovo premeštanje će, doduše, biti kratkoročno, budući da je dvorana "Aleksandar Nikolić" rezervisana za tradicionalni tekvondo turnir "Galebov trofej".

Opcija sa Halom sportova Ranko Žeravica otapala jer je premala da primi sve zainteresovane , tako da se Arena nameće kao jedino pravo rešenje.  

Ukoliko ne dođe do zaokreta, meč između Partizana i Zadra igraće se naredni petak u 21 sat.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija