• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

19.10.2018

10:32

UTAKMICU PO UTAKMICU, PA DA PRESTIGNEMO ZVEZDU! Zakarić ne da komšijama mirno da spavaju!

Partizan

UTAKMICU PO UTAKMICU, PA DA PRESTIGNEMO ZVEZDU! Zakarić ne da komšijama mirno da spavaju!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Goran Zakarić poručuje da je cilj ekipe da prestigne Crvenu zvezdu na tabeli i osvoji titulu, kao i da odbrani titulu u Kupu

 

Želja mi je da se približimo našem rivalu što više i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to, u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da igramo fudbal kakav svi želimo, jer klub kakav je Partizan konstantno traži takvu igru -  rekao je Zakarić za klupski sajt.

On se priključio ekipi posle obaveza koje je imao u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

- Nisam imao mnogo vremena za odmor, jer sam se odmah priključio reprezentaciji sa kojom sam odigrao dve utakmice, prijateljsku u Turskoj, a drugu za Ligu nacija sa Severnom Irskom, u kojoj smo pobedili 2:0 i stvorili dobre šanse da budemo na prvom mestu u grupi - , naveo je on.

Dodao je da mu prijaju pohvale.

- Uvek dajem sve od sebe na terenu i treningu i drago mi je da je to publika osetila. Svakom igraču prija kada čuje aplauz navijača.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 13 časova igraju u Kuli protiv Spartaka, a fudbaler crno-belih Đorđe Ivanović rekao je da subotički klub ne zaslužuje trenutnu poziciju na tabeli.

- Ekipu Spartaka odlično poznajem. Za njih imam reči hvale i igrački i privatno. Istina da se igrački kadar dosta promenio od kada sam ja otišao, kao i stručni štab, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Dobra su ekipa, igraju napadački fudbal, a trenutna situacija nije realna slika njihovog kvaliteta, jer su se mnogo istrošili u Evropi, psihički, fizički i emotivno -  naveo je on.

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, dok Spartak zauzima pretposlednje 15. mesto.

- Imaju mnogo kvalitetnih igrača u napadu i od svakog preti opasnost. Ako budem igrao, daću sve od sebe da moja ekipa pobedi i ako bi se desilo da dam gol, bio bih srećan. U stalnom sam kontaktu sa nekoliko igrača Spartaka, ali drugarstvo van terena, na terenu rivalstvo -  rekao je Ivanović, koji je u januaru iz Spartaka prešao u Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

HVALA TI NA OBAVESTENJU DA SE IGRA UTAKMICA PA UTAKMICA JA MISLIO DA SE TO IGRA PO DVE ODJEDNOM...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija