• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2018

19:44

VUJOŠEVIĆ OPET TUŽIO PARTIZAN: Dug prema meni nije isplaćen, Mijailović plasira informacije koje su netačne!

Partizan

VUJOŠEVIĆ OPET TUŽIO PARTIZAN: Dug prema meni nije isplaćen, Mijailović plasira informacije koje su netačne!

Podeli vest

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da je dug prema Dušku Vujoševiću u potpunosti isplaćen, ali najtrofeniji trener u ustoriji crno-belih kaže da to nije tačno


- Informacije koje plasira predsednik Partizana su potpuno netačne. Obaveza kluba prema menji je podeljena na pet rata na godišnjem nivou. Posle pokretanja postupka od strane BAT, za drugu i treću godinu su dugovanja izmirena uz čekanje, peripetije i razbijanje na neke dodatne rate. Od 1. septembra ide obaveza za četvrtu ratu, ona i peta su veće od prve tri. Već sam se obratio FIBA BAT jer mi je jasno da nemam drugi način da dođem do svojih para. Ostaje gorčina jer, naravno, navijam za Partizan. Ali ljude koji su u klubu ipak odvajam od onoga za šta navijam. Volim veliku većinu tih navijača, Partizan je bio moj stil života i to ne može da se promeni. Utoliko sve ovo više boli - kazao je za Kurir Vujošević.

Druga i treća rata duga, zbog kojih je Vujošević prvi put tužio Partizan FIBA BAT, je isplaćena, ali se odmah pojavio novi problem.

- Već pred kraj tih isplata koje su mimo moje volje u dogovoru Partizana i FIBA usitnjene, ušlo se u u novu četvrtu ratu. Kako sam video da se ništa ne dešava i ne predpostavljajući da će se iznositi tako netačne činjenice kako sam upotpunosti isplaćen, morao sam opet da se obratim FIBA .

- Predsednik je kao dobar privrednik svestan obaveza koje ga čekaju, nije olako i bez znanja prihvatio funkciju. On je na neki način i naslednik svih rezultata, pa i dugova prethodnih uprava. Ako je imao procenu da to ne može, nije trebalo da se prihvata. Bez obzira na sve titule koje su osvojili u poslednje četiri godine, ja tako moram da kažem.

MI PLAĆAMO NJIHOVE TITULE! Mijailović: Jurili su trofeje, a o budućnosti niko nije razmišljao


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 5 godina

E moj Dule,a gde nestase "casovi ljubavi",a da zaboravio sam od toga se zivi samo kad si na nekoj funkciji u kk " partizan"!

deki

pre 5 godina

sto ti danilovic nije platio,ovaj je dosao i nasledio dugove,ne razumem

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija