• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

28.10.2018

10:19

RUSI, ŠPANCI I GRCI HOĆE DA POKVARE POSAO PARTIZANU! Trinkjeri ima ponude unosnije od onoga što crno-beli mogu da izdvoje!

Partizan

RUSI, ŠPANCI I GRCI HOĆE DA POKVARE POSAO PARTIZANU! Trinkjeri ima ponude unosnije od onoga što crno-beli mogu da izdvoje!

Podeli vest

Andrea Trinkjeri vrlo je blizu dogovora sa čelnicima Partizana, ako posao u poslednji čas ne pokvare Rusi, Španci ili Grci

 

Kako prenosi Žurnal italijanski stručnjak mogao da bude privučen Partizanom ne samo na osnovu novca, već i onoga što klub sam po sebi nosi. Ali, dodaje i da Trinkjeri ima ponude iz Rusije i Španije, ali i da ima nagoveštaja da će uskoro "otvoriti i radno mesto u jednom od grčkih velikana".

Naravno, sve te ponude unosnije od onoga što crno-beli mogu da izdvoje. Razgovori između Trinkjerija i Partizana mogli bi da budu završeni danas ili u ponedeljak.


U igri za trenera Partizana je i Aleksandar Kesar. S druge strane, Milan Minić je napustio klupu crno-belih, piše Blic. Pomoćnik Aleksandra Đorđevića u košarkaškoj reprezentaciji Srbije i dojučerašnji asistent Nenada Čanka u Partizanu takođe je otišao sa kormila crno-belih, dan posle prvog trenera.

TRINKJERI PREUZIMA PARTIZAN! Crno-beli izabrali stranca za trenera!

TEŠKO MI JE ZBOG ČANKA, VEROVAO JE U NAS, BORIO SE! Gagić: Nije kriv samo trener, mi igrači moramo da se pogledamo u oči!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

TAKAV TRENER NETRENIRA KOSARKASE DZABE I KLUB KOJI NEMA PARA NI ZA TEKUCE RASHODE.JEDINO MOZE DA DODJE U PARTIZAN KAO HUMANITARNI RADNIK JER I IGRACI IGRAJU I DOLAZE KAO HUMANITARCI OSIM STO IM KLUB PLACA STAN I HRANU,PLATE DOBIJAJU SAMO PREKO SUDA.

Laki

pre 5 godina

kk partizan kao i fk partizan samo troši trenerske imena. nesposobnost uprava kk i fk plaćaju treneri.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija