• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2018

12:26

IZVINJAVAMO SE "GROBARIMA"! Stojković bio na raportu kod navijača, otkrio o čemu su pričali

Partizan

IZVINJAVAMO SE "GROBARIMA"! Stojković bio na raportu kod navijača, otkrio o čemu su pričali

Podeli vest

Golman Vladimir Stojković posle remija Partizana sa Napretkom u Humskoj (1:1), popričao je malo sa najvatrenijim navijačima

Stojković je po završetku meča jedini otišao pred navijače, a novinarima je otkrio i šta je pričao s njima.

- Zamerili su što su sigurno nesvesno neki igrači otišli posle utakmice direktno u svlačionicu. Idemo posle svake utakmice da ih pozdravimo, sada se desio naš propust i izvinjavamo se - poručio je Stojković.

Golman crno-belih bio je izuzetno neraspoložen posle utakmice sa Kruševljanima i novog gubitka bodova ali poručio da će se boriti do kraja da sustignu Zvezdu i da probaju da smanje razliku na tabeli pre podele bodova

Navijači ljuti

Zamerili su što su sigurno nesvesno neki igrači otišli posle utakmice direktno u svlačionicu
Vladimir Stojković, golman Partizana

- Videli ste, ne možemo da damo taj drugi gol, kao za inat. Nekoliko lepih šansi i neće. Oni nemaju šta da izgube, igrali su na kontru, imaju zanimljive, hitre igrače i dali su nam gol na našu propuštenu šansu. Šta reći, nastavljamo dalje da probamo da se uzdignemo i da uđemo u pobednički kolosek već od srede i da što više smanjimo bodovnu prednost - rekao je Stojković posle remija sa Napretkom. 

Golman Partizana ističe da je mali fond igrača uticao na to da ekipa u završnici izgubi snagu.

- Nemamo veliki fond igrača, imamo i umorne i povređene igrače, igramo sreda-subota, reprezentativne utakmice. Nažalost, to je ono što imamo sada. Moraćemo da igramo s tim što imamo.

Stojković kao da je svestan da je sada gotovo nedostižna razlika, jer će Zvezda, u slučaju da dođe do pobede nad Mačvom u Šapcu doći do +11 u odnosu na večitog rivala, pa ni podela bodova više ne ostavlja sve u rukama Partizana.

- Situacija je takva kakva je, ne možemo da pobegnemo od nje. Birimo se da priđemo rivalu do te podele bodova i da se borimo do kraja i pod obavezno je da uzmemo Kup - zaključio je Stojković.

NAVIJAČE KOJI NAS VREĐAJU NE TREBA PUŠTATI U HUMSKU! Nemanja Nikolić besan na "grobare"!

(VIDEO) PARTIZAN U NOKDAUNU! Samo bod crno-belih protiv Napretka, navijači traže odlazak uprave


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

I TEBE JE VREME PREGAZILO. DOBIO SI GOL ŠTIKLICOM. BAŠ TI GA JE LEPO SMESTIO.

moma52

pre 5 godina

Stojke,tebi hvala i jedini si koji zaslužuješ dres Partizana.Nisu ni ovi drugi krivi,jer ne mogu i ne znaju bolje.Nikad gori Partizan,a pratim ga 60 godina,bilo je kriza,ali se videlo svetlo na kraju tunela,danas je totalni mrak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija