• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2018

20:49

IVICA ILIEV NEĆE OTIĆI SAM IZ PARTIZANA: Odgovoran sam, ali ne bežim!

Partizan

IVICA ILIEV NEĆE OTIĆI SAM IZ PARTIZANA: Odgovoran sam, ali ne bežim!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev preuzeo je odgovornost za slabe rezultate crno-belih i kaže da je spreman da napusti funkciju, ali ako bude video da je izgubio poverenje uprave


- Prvi sam koji je spreman da preuzme odgovornost i sada smatram sebe odgovornim zbog slabijih rezultata. I dalje verujem u kvalitet ekipe, stojim iza svega što je urađeno i moram priznati da nam se dešavaju neke nesvakidašnje stvari. Zoran Mirković je napravio igru, bolji smo i dominantniji od većine rivala, ali, eto, dešava nam se kao protiv Napretka u subotu da primimo gol iz prvog šuta i da sve ode u drugom smeru. Naša kriza je rezultatska pre nego igračka - kazao je za Novosti Iliev.

Iliev ističe da će otići onog trenutka kada buide video da mu čelnici kluba ne veruju. 

Nezadovoljstvo navijača je opravdano

Nezadovoljstvo navijača traje već duže vreme.
- Nebitan sam ja ili bilo ko iz uprave - ko god da dođe odmah dobija opoziciju i kritičare, uvek se traži više i bolje. Navijači imaju pravo da negoduju, nekad te voli više ili manje ljudi, ali kada se prosipaju bodovi, nezadovoljstvo je opravdano - zaključio je Ivica  Iliev. 

- Kada se kaže odgovornost najlakše je otići. Imao sam odrešene ruke od strane uprave, niko mi se nikada nije mešao u rad i na tome im se iskreno zahvaljujem. Bilo je i mnogo lepih stvari i osećam potrebu da sve dalje poteze vučem u dogovoru sa njima. Ukoliko bih osetio da mi čelni ljudi ne veruju, otišao bih. Gledam se i ja u ogledalu, ali odlazak na prvu loptu, ukoliko se veruje u ovu priču, ne bi bio u redu. Kada dobijem naznaku i signal uprave, otići ću, nije nikakav problem, a sam nikada nisam bežao.

Zanimljiv je podarat da se na dan utakmice sa Napretkom navršilo se tačno tri godine od dolaska Ivice Ilieva na funkciju sportskog direktora Partizana.

- Došao sam u Partizan kada smo imali minus 26 na tabeli i kada nismo čak ni stvarali šanse. Ova ekipa je u velikim utakmicama pokazala da ima kvalitet, setite se samo duela sa Bešiktašom ili Crvenom zvezdom. Retko koji moj kolega se u Partizanu zadržao tri godine na ovoj funkciji, a i kada sam dolazio jasno mi je bilo da ću jednog dana morati da odem. Kada će to biti, videćemo. Ponavljam, neću dići sidro sam ukoliko uprava proceni da sam potreban.

IZVINJAVAMO SE "GROBARIMA"! Stojković bio na raportu kod navijača, otkrio o čemu su pričali

NAVIJAČE KOJI NAS VREĐAJU NE TREBA PUŠTATI U HUMSKU! Nemanja Nikolić besan na "grobare"!

(VIDEO) PARTIZAN U NOKDAUNU! Samo bod crno-belih protiv Napretka, navijači traže odlazak uprave

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljuba

pre 5 godina

Koji si ti pacer......sta klub i navijaci imaju od toga sto ces preuzeti na sebe odgovornost za lose igre. Pa ti si kupio te nazovi igrace koji nisu nivo ni slabijih klubova. Ali kriva je uprava koja te postavila. PRVOG dana kada si postao to sto mislis da jesi ,znao sam da od tog posla nema nista...a znas zasto...ZA TO RADNO MESTO MORAS DA BUDES SMEKER I DA IMAS MOZAK. Ostalo ce ti se kazati samo.

Treba da leti

pre 5 godina

Sramoto. Vidi na šta več dve godine liči igra Partizana.

Marko

pre 5 godina

Ti si glavni krivac. Na zalost zavio si PArtizan u crno. Doveo si igrace nivoa srpske lige. Doveo si dav trenera nesretnika, ne znaju gde udaraju.Onaj prvi klasicna vezara, a ovaj drugi za omladince dobar. Ni ovaj Rikardo pojma nema. Odbija se lopta od njega kao od spomenika. On u ovoj jad ligi ne donosi ama bas nikakvu razliku. Sta reci o Zdjelaru, Shcekicu, Ivanovicu, Nikolicu,..?? Samo da se covek prekrsti.

AS

pre 5 godina

NISI TI TOLIKO NI LUD. ŠTO DA ODEŠ KAD OVAKO PUNIŠ DŽEPOVE I NIKO TE NE DIRA. BAŠ TE BRIGA. NEMAŠ TI OBRAZA BRALE INAČE BI JOŠ PROŠLE GODINE OTIŠAO. SRAMOTO JADNA.

moma52

pre 5 godina

Ivice,sad si počeo i da lažeš,jer si pre samo nekoliko nedelja izjavljivao da ćeš otići ukoliko Partizan ne bude šampion,a evidentno je već davno da, sa ovim timom,neće nikada biti,budi čovek i već sada pakuj kofere.Ovi što su te napalili(VVV i Ž.Pantić ),da si ti uspešan žele da izbegnu svoju odgovornost,a i sam vidiš katastrofalnu posledicu tvojih bombi,a ovamo govoriš o nekoj dominaciji.Gde ti je dvomilionski Suma?Kaže Pantić ,prodaćeš Rikarda za 5-6 miliona i u pravu je ,toliko dinara.Do kraja sezone samo će loža biti puna,a tribine će zvrjati prazne,jer svađalice neće da gledaju najgori tim u istoriji Partizana,kako ne bi završili na psihijatriji.Samo još za autora TV Partizan,navijače ne interesuje šta je bilo juče,već šta gledaju danas i da li ima nade za bolje sutra.

stan collymore

pre 5 godina

Rekao si decko da ides ako Partizan ne osvoji titulu! Znaci već sada pakuj kofere, ali povedi i Vazuru, Vuletića i Vučelu....

NENAD PAPIC

pre 5 godina

Idi brate ponosno da opet mozes doci na stadion ovako ako ne odes otici ces u paketu /vucelic vazure vuletic /cak i Mirkovic ako nastavi ovako.Pogresio si u proceni srecan ti put.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija