• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2018

12:35

TRINKJERI RAZMIŠLJA, KESAR BI ODMAH PRIHVATIO POSAO: Ja sam Srbin, Beograđanin, partizanovac

Partizan

TRINKJERI RAZMIŠLJA, KESAR BI ODMAH PRIHVATIO POSAO: Ja sam Srbin, Beograđanin, partizanovac

Podeli vest

Aleksandar Kesar, nekadašnji asistent Duška Vujoševića u Partizanu i doskorašnji trener Šandong Golden Starsa, ne obazire se na ponudu iz Kine, jer čeka na ponudu crno-belih, koji još nisu rešili pitanje trenera posle rastanka sa Nenadom Čankom


Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je u ponedeljak na Tviteru objavio fotografiju sa Andreom Trinkijerijem, ali dolazak Italijana još nije ozvaničen.

Italijan ima pozamašna finansijska potraživanja, a nakon razgovora sa čelnicima kluba tražio je malo vremena da razmisli, pa bi crno-beli trebalo u utorak popodne da dobiju odgovor. 

S druge strane, Aleksanda Kesar ne krije da bi rado prihvatio funkciju trenera Partizana. 

Tačno je da imam ponudu iz Kine, i to ne samo od jednog kluba, ali je isto tako tačno da se povela priča i oko Partizana koji je moj klub. Želim da sačekam da li će se pojaviti ponuda Partizana. To je za mene u ovom trenutku primarno. Bez obzira na to kakve ponude dobijam iz Kine, ako mogu da pomognem Partizanu, jednostavno, nema razmišljanja nego to da se uradi. Ja sam Srbin, Beograđanin i veliki partizanovac. Kada je Partizan u pitanju ne mogu da razmišljam rezonski, već samo srcem. Zato sam odlučio da sačekam do kraja pa tek onda pregovaram sa ostalim klubovima- rekao je Kesar za Sport klub.

Kesar je od 2002. do 2007. bio u stručnom štabu Partizana, potom je vodio Megu, ruski Ural i Azovmaš, a kao pomoćnik Dušanu Ivkoviću sa Olimpijakosom (2010-12) osvojio je Evroligu. Bio je trener univerzitetske reprezentacije i godinama u stručnom štabu seniorskog tima Srbije.

(FOTO) "GROBARI", OVO SLUTI NA DOBRE VESTI: Trinkjeri i Mijailović na kafi!

TRINKIJERI OD PARTIZANA TRAŽI 800.000 EVRA! Italijan ima ogromne zahteve da bi došao!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NJIMA BAŠ TAKAV TREBA KOJI NE RAZMIŠLJA GLAVOM I DŽEPOM. UPECAO SI SE NA UDICU BEZ MAMCA.

partizan

pre 5 godina

Šta bi, preko evroligaškog trenera bi da ZADUŽITE pa da UGASITE PARTIZAN, NEĆE MOĆI! A ovaj keser šaner,džeparoš, šta li je već, marš bre vucibatino. Dudo, poslao si ga i Kinu, uzeo je lovu. Malo mu, još bi. Terajte se bre svi u pm! Rešenje postoji, a i uz put da se zna NIČIJA DO ZORE vođoooslave!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija