• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

31.10.2018

12:30 >> 18:22

(VIDEO) AGONIJA, PARTIZAN VODIO I OPET OSTAO BEZ POBEDE! Čukarički šokirao crno-bele u 82. minutu iz prve šanse u meču!

Partizan

(VIDEO) AGONIJA, PARTIZAN VODIO I OPET OSTAO BEZ POBEDE! Čukarički šokirao crno-bele u 82. minutu iz prve šanse u meču!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su zadržali treću poziciju na tabeli Superlige, iako su u derbiju kola odigrali sa Čukaričkim na Banovom brdu 1:1


Vodili su crno-beli od  četvrtog minuta pogotkom Enakea, ali su opet iz prve šanse rivala i to u 82. minutu ostali bez trijumfa. Bio je to treći kiks crno-belih u nizu, pošto su u prethodna dva kola podelili bodove sa Spartakom (0:0) i Napretkom (1:1), a četvrti remi na poslednjih šest mečeva.

Crno-beli su nakon vođstvo bez veći problema čuvali prednost ali su i ovog puta pokazali slabosti i posustali u u samoj završnici, kada su ispustili trijumf. Džabe što su bili bolji tokom većeg dela meča kada su u poslednjih 10 minuta primili gol i ostali bez pobede. 

Mnoge je iznenadio potez Zorana Mirkovića sa Gabrijelom Enakerom na desnoj strani veznog reda a Rumun je odmah opravdao poverenje. On gotovo da i nije dobijao priliku posle revanš meča sa Bešiktašom, igrao je od tada jedino protiv Poleta u  revijalnoj utakmici, kada je postigao dva gola, ali mu ni to nije pomoglo da popravi status. Spekulisalo se sve češće da je na izlaznim vratima, ali dobio je šansu protiv Čukaričkog i iskoristio je. Sjajno se Rumun ubacio po desnoj strani i rutinski postigao prvi pogodak za svoj tim.

Samo nekoliko minuta kasnije umalo je duplirao rezultat, a potom je Janković pogodio pečku iz slobodnog udarca. Crno-beli su u nastavku čuvali prednost, imao je i Rikardo šansu da poveća  vođstvo, ali je i on glavom zatresao prečku. 

Kazna za prokockane šanse usladila je u 82. minutu kada je Midrinski pogodio za 1:1. Moglo je da bude i gore, da Stojković nije odbranio tri dobre šanse Čukaričkog nekoliko minuta pre kraja meča.

Foto: Starsportphoto

Zoran Mirković

ČUKARIČKI - PARTIZAN 1:1 (0:1)


Strelac: Mudrisnki u 82. minutu Enake u 4. minutu

Stadion: FK Čukarički. Sudija: Bojan Nikolić.


ČUKARIČKI: Belić,  M. Stevanović, Puškarić (od 56. Veličković), Šapić, Bogosavac, Docić, Đorđević, Stojanović, Kajević (od 70. Vidosavljević), Bojić, Tedić (od 62. Mudrinski).

PARTIZAN: : Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Enake, Pantić (od 72. Smiljanić), Zakarić, Janković, Rikardo. 

Tok meča

Kraj utakmice

Drugo poluvreme

94'. Stojković je heroj, opet je sprečio gol Čuke, uzima loptu ispred Mudrinskog.

90'. Nikolić šutira sa ivice kaznenog prostora, ali preko gola.

89'. Stojković spasava Partizan poraza, sada je odlično reagovao posle šuta Bogosavca.

87'. Umalo Čukarički da preokrene rezultat, ali brani Stojković posle šuta Vidosavljevića, koja su defanzivci gostiju zaboravili.

82'. GOL! Čukarički je izjednačio rezultat na 1:1. Mudrinski je pre 20 minuta ušao sa klupe i vratio svoj tim u igru. Mirković je nakon Napretka kukao kako Partizan primi gol iz samo jedne šanse rivala i ponovo se desilo isto.

Opet su crno-beli primili gol iz prve prave šanse protivnika. Mudrinski je sjajno reagovao na centaršut i zatresao mrežu za 1:1. 

77'. Enake je baš inspirisan na Banovom brdu. Šutirao je iz slobodnog udarca a lopta je završila malo iznad prečke.

72. Pantić je napustio igru, a Smiljanić dobija šansu u finišu utakmice.

66'. Solidna prilika za goste. Posle centrašuta Uroševića Rikardo je opet pokušao glavom,ali lopta završava pored gol. 

61'. Priliku je sada imao Čukarički. Nakon centaršuta Bogosavca sa levog krila, Stojanović je šutirao sa desetak metara, ipak pored gola. 

56'. Umesto povređenog štopera Čukaričkog Puškarića u igri je Veličković. 

56. Druga prečka za Partizan! Opet je Čukarički imao sreće, sada ga je prečka spasila posle šuta glavom Rikarda Gomeša posle centaršuta raspoloženog Enakea. 

50'. Pokušavaju "brađni" što pre da izjednače rezultat. Pokušao je sada Stojanović iz daljine da zatrese mrežu Vladimira Stjković ali je bio vrlo neprecizan. 

48'. Novi pokušaj Čukaričkog sa distance, Bogosavac je šutirao ovog puta, ali je i on neprecizan.

 

Foto: Starsportphoto

Prvo poluvreme

41'. Opet je Bojić pokušao da ugrozi goste udarcem sa distance, solidno je šutirao, ali preko gola. 

33'. Ne uspevaju crno-beli sa Banovog brad konkretno da zaprete golu Partizana.

32'. Zakarić je gurnuo loptu pored Stevanovića, koji ga hvata za ruku, a sudija pokazuje da je lopta za Čukarički što je razbesnelo crno-bele.

26'. Pokušaj je Pantić sa oko 20 metara da iznenadi domaćina, ali je golman Belić bio je na mestu.

19. Prvi udarac Čukaričkog, ali Stojković je ukrotio šut Petra Bojića sa 18 metara.

Foto: Starsportphoto

 

17. Još jedna šansa za Enakea, ali ništa od šanse da za samo 15-minuta postigne dva gola i duplira prednost crno-belih. Šalje loptu za malo pored gola.

16'. Prečka za Partizan! Marko Janković je izborio faul, izveo slobodan udarac, Belić je malo zakačio loptu koja je potom zatresla prečku.

10'. Partizan opasniji od domaćina i sa nešto većim posedom lopte, ali otvoren meč se igra na Banovom brdu.

Foto: Starsportphoto

 

6'. Urošević je prošao po levoj strani, centrirao, ali interveniše levi bek belo-crnih Miroslav Bogosavac.

4'. GOL! Vodi Partizan 1:0. Poveli su crno-beli iz prvog pokušaja na utakmici a strelac je bio Enake. Golman Čukaričkog Belić loše je ispucao loptu, potom je nesiguran bio i Docić, najbolje se snašao Rikardo koji je dodao loptu saigraču na desnu stranu pošto je prebacio odbranu domaćina a Enake je postigao prvi gol u dresu crno-belih.

1'. Utakmica je počela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija