• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

02.11.2018

12:27

TRINKIJERI NIJE ČUDOTVORAC! Vlado Šćepanović za Informer o novom treneru crno-belih

Partizan

TRINKIJERI NIJE ČUDOTVORAC! Vlado Šćepanović za Informer o novom treneru crno-belih

Podeli vest

Andrea Trinkijeri može da vrati Partizan na pobednički put, ali on nije čudotvorac i ništa neće moći da uradi preko noći, kaže za Informer novi pomoćni trener crno-belih Vlado Šćepanović

Italijanski košarkaški stručnjak u četvrtak je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, a Šćepanović će mu biti prvi asistent.

Novi strateg Partizana u četvrtak je stigao u Beograd iz Milana u pratnji predsednika kluba Ostoje Mijailovića. Nekadašnji selektor Grčke i trener Uniksa, Bamberga, Milana trebalo bi da debituje u subotu protiv Mega Bemaksa, ali to još nije potvrđeno.

Moraće da rade

Crno-beli trenutno zauzimaju sedmu poziciju u ABA ligi sa dve pobede i tri poraza, dok su u Evrokupu peti sa jednom pobedom iz pet utakmica. Šćepanović ističe da će biti potrebno mnogo truda da bi se situacija popravila.

Pohvale

Trinkijeri je jedan od najboljih stručnjaka sa kojim sam imao priliku da sarađujem
Dejan Musli, bivši košarkaš Partizana

- Andrea je odličan trener, sigurno jedan od najboljih u Evropi. Uvek sam poštovao njegovu košarkašku filozofiju. Trudićemo se da Partizan vratimo na pobednički put, ali svi moraju da budu svesni da to ne ide preko noći. Potrebno je vreme i mnogo rada kako bi stvari krenule u dobrom pravcu, što svi očekujemo - objašnjava Šćepanović.

Bivši reprezentativac naše zemlje i osvajač evropske i svetske titule u dva navrata je igrao za beogradski klub, od 2001. do 2002. i 2004. Srećan je što će ponovo biti deo crno-bele porodice, ali i što će opet sarađivati sa Trinkijerijem, kojem je bio pomoćnik u Bambergu.

- Stvarno mi je drago što ću biti pomoćni trener Partizana, kao i što ću ponovo raditi sa Trinkijerijem. Za crno-bele me vežu posebne emocije. Igrao sam u Humskoj, a sad ću biti na malo drugačijoj poziciji. Svakako sam spreman za novi izazov i uskoro stižem u Beograd - poručuje Šćepanović.

Odličan odnos

Nekadašnji košarkaš Partizana Dejan Musli takođe je imao priliku da prošle sezone sarađuje sa Italijanom u Bambergu. On ističe da je Trinkijeri jedan od najboljih trenera kod kog je igrao.

- Velika je stvar za crno-bele što su dobili tako kvalitetnog trenera, posebno u ovom trenutku kada klub ne stoji najbolje u rezultatskom smislu. On je stvarno jedan od najboljih stručnjaka sa kojim sam imao priliku da sarađujem. Ima odličan odnos sa svim svojim košarkašima. Temperamentan je, vidi se da vuče korene sa naših prostora - kaže Musli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija