• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

02.11.2018

15:12

PARTIZAN NIJE NORMALAN KLUB, OVO JE ČISTA KOŠARKA! Trinkijeri oduševio "grobare" na promociji

Partizan

PARTIZAN NIJE NORMALAN KLUB, OVO JE ČISTA KOŠARKA! Trinkijeri oduševio "grobare" na promociji

Podeli vest

Novi trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri već je "kupio" navijače na promociji, izjavom da crno-beli nisu običan klub, već esencija košarke

Italijanski stručnjak, koji je potpisao ugovor na tri godine, je odmah istakao da mu je velika čast što je prvi stranac na klupi Partizana.

- Znam da ćete me pitati zašto. Odgovor je čast! Ja sam prvi strani trener u klubu, a ovo je zemlja košarke, sa mnogo velikih trenera i legendi. Partizan nije "normalan" klub, ovo je čista košarka! Velika mi je čast, odgovornost i izazov - rekao je na početku promocije Andrea Trinkijeri.

On je istakao da mu je veliki izazov da napravi nešto sa Partizanom.

- Izazov je u sportu kao benzin, bez toga se ne može. Imao sam mnogo ponuda, ali se nisam našao pravu. Partizan je bio brend i zauvek će biti. Zato želim da ovde nešto ostavim što će dugo da traje. 

Mijailović: Plata je tajna

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da je tajna koliko je Andrea Trinkijeri zarađivati u klubu.
- Ako znate plate svih trenera u ABA ligi, onda ću reći i ja Trinkijerijevu. U protivnom, ostaću zagonetan - rekao je Mijailović.

Trinkijeri je naglasio da se lako dogovorio sa predsednikom Partizana Mijailovićem oko uslova.

- Kada sam razgovarao sa predsednikom Partizana osetio sam hemiju. On je napravio dobar biznis plan, koji je odlično funkcionisati, a na nama je da probudimo tim.

Trinkijeri je istakao da ga je Željko Obradović nagovarao da dođe u Partizan.

- Mislite da me Željko nije zvao, da se nismo čuli? Lično se zalagao da dođem! Znam da mnogi ne razumeju moj potez, moj je rizik što sam ovde, ali je i izazov - istakao je Trinkijeri.

Italijan veruje da aktuelni sastav crno-belih može mnogo bolje.

Ova ekipa ima potencijal, ali to je nešto na papiru. Moramo taj potencijal da prenesemo na teren. Ekipa je u depresiji, sada moramo da učinimo sve da ih vratimo. 

On je rekao da je imao slične situacije u karijeri.

- Kad sam bio u Kantuu, posle velike krize uspeli smo da se vratimo. Slično je i sada. Ovaj tim nema lidera, ja želim da im budem taj lider, da ih vratim.

Novi trener Partizana je rekao da za sada ne razmišlja o pojačanjima.

- Pojačanja? Naše snage jačaju svakim novim danom! Prvo pojačanje će biti navijači, a onda ćemo da sredimo tim. Ne razmišljam sad o pojačanjima. Želim da napravim bolje igrače od ovih što imam. Moramo da se podginemo odmah, zbog ABA lige, da dobijemo utakmice, pa ćemo onda da vidimo za dalje.

Na pitanje da li postoji u ugovoru klauzula o raskidu, Trinkijeri je uzvratio:

- Jedina je klauzula da morate da mi kažete gde su dobre pljeskavice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stjepan supanac

pre 5 godina

све ово подсећа на ону звездину комедију са довођењем змага сагадина и карија пешића када , нараравно нису направили ништа . патризан ће се дефинитивно опоравити када оде напредни остоја и поведе са собом све своје сателите , у противном знамо сви не преви се пита од .........

Rtanj

pre 5 godina

U pravu je ...nije normalan klub vec cirkus!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija