• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2018

07:15

OSTOJA ZA TRINKIJERIJA DAJE SVOJ NOVAC! Predsednik Partizana sam finansira novog trenera

Partizan

OSTOJA ZA TRINKIJERIJA DAJE SVOJ NOVAC! Predsednik Partizana sam finansira novog trenera

Podeli vest

Ostoja Mijailović će iz sopstvenog džepa davati Andrei Trinkijeriju platu od 33.000 evra mesečno, a u dovođenju Italijana pomogao i legendarni trener Željko Obradović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović plaćaće novog trenera Andreu Trinkijerija iz sopstvenog džepa, saznaje Informer! Trinkijerijeva mesečna plata iznosi 33.000 evra, a pošto crno-beli nemaju dovoljno novca, Mijailović je na sebe preuzeo obavezu da isplaćuje italijanskog stručnjaka.

- Posle odlaska Nenada Čanka, uprava kluba je bila svesna da mora da nađe dobrog trenera i da takav stručnjak mnogo košta. Prva želja Mijailovića je bio Andrea Trinkijeri i sve je uradio kako bi ga doveo. On je čak spreman da plaća i italijanskog trenera iz svog džepa, ukoliko ne bude uspeo da nađe novac. Takođe, Ostoja je i sam platio privatni avion kojim je Andrea stigao u Beograd - kaže naš izvor.

Foto: Starsportphoto©

 

Počinje prodaja karata za Cibonu

Košarkaški klub Partizan počinje prodaju karata za meč sa Cibonom, koji će biti odigran u subotu (19.00) u "Pioniru" u okviru 7. kola ABA lige. Najjeftinije karte za tribinu koštaće 400 dinara, dok će za ložu navijači morati da izdvoje 2.500 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na blagajni hale ili u prostorijama kluba.

Uvozi automobile

Ostoja Mijailović, koji je preuzeo Partizan u septembru 2017. godine, vlasnik je nekoliko firmi koje se bave uvozom automobila. Nije mu problem da izdvoji novac za Trinkijerija, ali ne želi da govori o tome.

Željko žirant

Obradović je rekao Trinkijeriju da će mu lično isplatiti sve ako mu Partizan nešto ostane dužan

- Zadržan je isti princip kao kada sam došao u Partizan, postoji fiksni deo plate i postoje bonusi. Ako mi kažete kolike su prosečne plate ostalih trenera u ABA ligi, ja ću vam odmah reći i kolika je Trinkijerijeva. A kako to ne možete da mi kažete, onda ću ostati zagonetan i neću reći kolika je plata našeg trenera, kao ni odakle nam novac za njega - poručuje Mijailović.

Davali i Peković i Danilović

Mijailovićevi prethodnici na mestu predsednika Partizana, Nikola Peković i Predrag Danilović, takođe su davali svoj novac za klub. Peković je klubu pozajmio 157.000 evra.

- Nije postojao drugačiji način da opstanemo. Prvog dana kad sam došao u klub u kancelariji mi se pojavilo dvadesetak ljudi sa pričom da im dugujem novac. Ja sam dao svoj novac za funkcionisanje kluba - rekao je svojevremeno Peković.

Osim Ostoje Mijailovića, prilikom dovođenja italijanskog stručnjaka Partizanu je pomogao i legendarni trener Željko Obradović. Nekadašnji igrač i strateg crno-belih garantovao je Trinkijeriju da će mu isplatiti sve pare ako mu slučajno u Humskoj ostanu dužni.

- Željko je sve učinio kako bi pomogao bivšem klubu, što je i normalno. On je spreman čak i da da deo novca za novog trenera, ukoliko klub ne bude mogao da ga plati. Zasad nema potrebe za tim, jer je Mijailović preuzeo na sebe tu obavezu. Ipak, Obradović je rekao Trinkijeriju da će mu lično isplatiti sve ako mu Partizan nešto ostane dužan - objašnjava naš izvor.

Rizik i izazov

Ovu informaciju je i sam Trinkijeri potvrdio na predstavljanju u "Pioniru".

- Normalno je da me je Željko zvao i da smo se čuli. On se lično angažovao da dođem u Partizan i to me uopšte ne čudi. Znam da mnogi ne razumeju ovu moju odluku da dođem u Partizan i svestan sam da je ovo veliki rizik, ali samim tim i izazov - zaključuje Trinkijeri.
 


 

 

 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slave

pre 5 godina

Neko iz svog dzepa, nekom oduzimaju stadion i bazene, nekom odbojkasi ispadaju iz prve lige prvi put u istoriji, a hokejaski klub se gasi... A nekom drugom 23 mililna evra za igracki kadar i fudbalu.... Posteno i ravnopravno, nema sta. Posle kazu isti smo.

Najbolj

pre 5 godina

Sve te sto si nabrojao su krali iz partizana zato su tako i prosli nece valjda neko drugi da ih sada vadi nema toga ..

slobodan

pre 5 godina

SRAMNO. Strašno. Odakle Mijailoviću toliki novac. E narode moj, jadan li si.

Ja

pre 5 godina

Bato sta hoces ti vise od toga da jedan privrednik finansira sport , mozda da dijeli sa tobom , nije valjda lud da daje neradnicima .

sloba

pre 5 godina

Ma da , davaće 33000 evra iz svog đžepa. Pa nećemo da se lažemo . Računade narod je glup, pa možete da napišete šta hoćete.

vlada

pre 5 godina

A odakle njemu toliki novacv i koliki porez plaća državi na zaradu ?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija