• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

12.11.2018

21:05

VULETIĆ BRUTALNO ODGOVORIO TERZIĆU: Svako se češe tamo gde ga svrbi

Partizan

VULETIĆ BRUTALNO ODGOVORIO TERZIĆU: Svako se češe tamo gde ga svrbi

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću za optužbe da dres sa brojem četiri nije slučajan izbor uprave crno-belih u poklonu namenjenom Jirgenu Klopu

Terzić je nešto ranije izjavio da Partizan vodi nezrela uprava i podsetio da je Klopu namerno uručena "četvorka" zbog broja golova koju je Liverpul dao Crvenoj zvezdi na "Enfildu", ali Vuletić podseća da je izbor pao zbog toga što je Nemac u Majncu novio ovaj broj na leđima.

U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli ništa o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem 4, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu. 

Kao mali prilog njegovoj doktorskoj disertaciji, sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igračke karijere nosio broj 4 na dresu. Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseći na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu. 

To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijačko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom, a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodom uvaženi doktor tumačio simboliku broja 4 izuzev po onoj narodnoj da "se svako češe tamo gde ga svrbi.

Po toj njegovoj neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadasnji trener PSŽ, Tomas Tuhel, i dobio na poklon dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos cinjenici da je Tuhel tokom svoje igračke karijere u Štutgart Kikersu i Ulmu najčešće nosio baš broj 6 na dresu. 

Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreći kako to "biva što biti ne može". Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar, a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola - temeljno je obrazložio Vuletić u odgovoru generalnom direktoru Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
22

pre 5 godina

Ovaj je trpeo zestoko vrsnjacko nasilje u skoli. Vrv. ga nisu birali ni stativa da bude kad se igrao fudbal!!!Bilko-debilko!!!

Papundek

pre 5 godina

Veliki sam zvezdas, ali svaka cast Vuleticu, svaka mu je na mestu!

peleexpo

pre 5 godina

Kao uprava nemate pojma, kao klub ste nedorasli Zvezdi, nemate stadion, nemate tim, nemate trenera, nemate igru imate samo zaostatak od -13 i to je to,ovaj covek je mozda profesor na pravnom ali za fudbalskog radnika je totalni amater, mozete kao klub da se slihtate Liverpoolu do besvesti, ali spremite Terzi dres sa brojem 2

lepotan

pre 5 godina

Леп човек, а паметан је за 4 ноге!

mrgud1

pre 5 godina

Bravo,maestro!Ovo za Njegoša i "dr" Terzu je genijalno.

sd

pre 5 godina

Samo jedno pitanje imam za gospodina Vuletica, sta radi u Fk Partizan? Koje to poslove obavlja? Za jednog pravnika (koliko sam upucen) previse se eksponira u javnosti ?

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija