• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2018

15:51

OVAJ PUT ĆEMO MORATI BEZ NAVIJAČA! Trinkijeri uoči gostovanja u Zenita upozorava igrače

Partizan

OVAJ PUT ĆEMO MORATI BEZ NAVIJAČA! Trinkijeri uoči gostovanja u Zenita upozorava igrače

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da odigra mnogo bolje nego do sada kako bi savladao Zenit u Sankt Peterburgu u 7. kolu Evrokupa.

Italijanski trener je rekao da će za razliku od meča u Beogradu na kom su slavili košarkaši Partizana, crno-beli u prestonici carske Rusije neće imati dodatni vetar u leđa pa će morati da se oslone na sopstvene snage.

- Ekipa Zenita ima mnogo talenata, moramo da biramo najbolji pristup, fizički i mentalni, kao i da ih držimo u odbrani. Moramo bolje da se zagrađujemo, krećemo i igramo homogenije. Na utakmici sa Zenitom u Beogradu podrška navijača je kompletno promenila ritam igre. Ovog puta moraćemo sami da se izborimo. Idemo korak po korak - poručio je Trinkijeri za klupski sajt.

PARTIZAN BEZ ZAGORCA PROTIV ZENITA! Krilni košarkaš zbog povrede nosa propušta gostovanje u Sant Peterburgu

Partizan je u prvom susretu dva tima slavio 89:82, a novi težak meč očekuje i plejmejker Aleksej Nikolić.

- Zenit je kvalitetan tim, moramo da budemo fokusirani kako bismo mogli da ih dobijemo i na njihovom terenu. Sigurno će biti jako motivisani protiv nas, moramo biti svesni toga i da se spremimo na pravi način - zaključio je Nikolić.

Utakmica između Zenita i Partizana igra se sutra od 18 sati, a crno-beli su na poslednjem treningu pred odlazak u Sant Peterburg saznali da neće moći da računaju na Radeta Zagorca, koji je povredio nos u duelu sa Đorđem Gagićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija