• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2018

14:28

PEKOVIĆ OPROSTIO DUGOVE PARTIZANU! Bivši predsednik ponovo pomogao klubu

Partizan

PEKOVIĆ OPROSTIO DUGOVE PARTIZANU! Bivši predsednik ponovo pomogao klubu

Podeli vest

Bivši igrač i predsednik Partizana Nikola Peković još jednom je pomogao voljenom klubu i to tako što mu je oprostio sva dugovanja prema njemu

Peković je bio u jednom trenutku paralelno predsednik Partizana i košarkaš Minesote, da bi se potom povukao sa funkcije i penzionisao kao igrač.

U saopštenju koje su crno-beli objavili na klupskom sajtu stoji:

Nikola Peković je još jednom pomogao svom voljenom klubu! Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

Sadašnji prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović tim povodom je rekao:

- I ovim gestom Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača - istakao je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija