• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.11.2018

12:34

MIRKOVIĆ: MOŽDA BI MI TRENERI TREBALO DA DIGNEMO GLAS, ali ne znam dokle bi to posle išlo!

Partizan

MIRKOVIĆ: MOŽDA BI MI TRENERI TREBALO DA DIGNEMO GLAS, ali ne znam dokle bi to posle išlo!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču protiv Dinama i istakao da su svi igrači zdravi i spremni za tu utakmicu

Za razliku od prethodnih nekoliko navrata šef stručnog štaba crno-belih je istakao da će protiv ekipe sa začelja tabele moći da računa na sve igrače.

- Dobro smo se pripremili, svi igrači su na raspolaganju, svi su zdravi... Mi smo favoriti, ne bežimo od toga. Očekujemo jednu dobru utakmicu i naravno pobedu - rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Dinama iz Vranja u utakmici 17. kola Super lige Srbije u nedelju od 17 sati.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 33 boda, dok je Dinamo na poslednjem mestu sa samo sedam osvojenih bodova.

Na pitanje novinara da li "svi su zdravi" znači da je spreman i Danilo Pantić, Mirković je odgovorio:

- Procena medicinske službe je da su svi zdravi. To je za mene gotova stvar - kratak je bio Mirković.

Partizan se u prethodnim utakmicama nakon reprezentativne pauze mučio, pa je novinare zanimalo da li se Mirković plaši nečeg sličnog i protiv autsajdera iz Vranja.

- Imali smo četiri-pet dana da smo svi na okupu, to se prvi put desilo... Ne želim da razmišljam da može da se desi nešto nepredviđeno - rekao je Mirković.

Govoreći o ekipi Dinama, Mirković je naveo da je reč o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi.

- I u prvom delu prvenstva su nas dosta namučili. Igraju čvrsto, disciplinovano, napred imaju tri brza igrača... Nećemo imati lak zadatak, da se ne zavaravamo oko toga - rekao je Mirković.

Na klupi Dinama  neće biti trenera Dragana Antića koji je suspendovan. Novinare je zanimalo i šta trener Partizana misli o verbalnom deliktu.

- Mi treneri smo u nezgodnoj situaciji, postoje tabu teme o kojima ne sme da se priča. Možda bi trebalo da imamo svoj glas, ali ne znam dokle bi to posle otišlo. Ne znam šta bih vam rekao oko tih stvari - rekao je Mirković.

On nije želeo ni da komentariše spekulacije o mogućoj smeni selektora Mladena Krstajića nakon završetka uvodnog ciklusa Lige nacija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija