• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2018

13:55

BATA SE IZNERVIRAO: Nepoštenje ne stanuje u Humskoj, tražite ga na drugoj adresi!

Partizan

BATA SE IZNERVIRAO: Nepoštenje ne stanuje u Humskoj, tražite ga na drugoj adresi!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković odbacio je bilo kakvu povezanost kluba u nečasne radnje u ubedljivoj pobedi nad vranjanskim Dinamom (6:0) u Superligi Srbije

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije, po nalogu UEFA, otvorila je istragu zbog sumnje u neregularnost utakmice odigrane u Humskoj proteklog vikenda, koju je obeležio golman gostiju Uroš Ðurić komičnim kiksom kod prvog pogotka.

- Poručio bih da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ako neko hoće da se bavi tim stvarima neka se obrati na drugu adresu - rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković ističe da u pojedinim sumnjivim mečevima "postoji zid ćutanja i tišine".

- Izgleda da nikoga više ne zanima famozna utakmica pre dve nedelje (Proleter - Radnički). Posle neko pokušava da stavi znak jednakosti, nimalo maštovito. Nemam nameru da se bavim tim stvarima, već sam izgubio fokus.

O narednom rivalu u Superligi Srbije, Mladosti iz Lučana, Mirković je imao samo reči hvale.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv iskusnog i disciplinovanog tima. Mladost je prava takmičarska ekipa i nekoliko godina je u vrhu srpskog fubdala. Znamo ih vrlo dobro, a odlično su i vođeni sa klupe. Dugo su na okupu, što je retkost u srpskom fudbalu - rekao je Mirković.

Mirković će prvi put u sezoni imati sve igrače na raspolaganju, pošto nema povređenih i suspendovanih.

Za teren u Lučanima, trener crno-belih kaže, da će verovatno biti težak za igru.

- Prema informacijama koje imamo nije bilo snega, što je dobra varijanta, ali je pet ili šest stepeni u minusu. Prognoza je da je će u subotu biti blago u plusu, ali verovatno je "kaljuga". Šta da se radi, kako nama, tako i njima - istakao je Mirković.

Utakmica 18. kola Superlige Mladost - Partizan igraće se u subotu u Lučanima od 15.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bleki

pre 5 godina

Neverovatno, ali istinito. Zao mi je sto se Partizan u utakmici protiv Radnickog provukao. Zeleo bih da se zbog ovakvog ponasanja rukovodstva Partizana ove sezone ne plasiraju u bilo koje vropsko takmicenje. SRAMOTA.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija