• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

03.12.2018

16:27

DUŠKO MI NIJE ZAMERIO ŠTO POMAŽEM PARTIZANU! Srpska diva stala uz slavni klub s Banjice!

Partizan

DUŠKO MI NIJE ZAMERIO ŠTO POMAŽEM PARTIZANU! Srpska diva stala uz slavni klub s Banjice!

Podeli vest

Duško mi nije zamerio što sam dala novac Vaterpolo klubu Partizan, kaže Jelena Karleuša za Informer


Zvezda pop muzike uplatila je 100.000 dinara pomoći kako bi jedan od najtrofejnijih vaterpolo klubova na svetu i tvorac nebrojeno reprezentativaca imao da plati grejanje bazena.

Bez podele

Ako bi trebalo da gledamo da li je Partizan ili Zvezda da bismo pomogli, onda smo svi kolektivno otišli u ku*ac
Jelena Karleuša


Klub sa Banjice je u toliko teškoj finansijskoj situaciji da je javnim apelom za pomoć tražio od firmi i navijača da mu doniraju po 3.000 dinara u narednih pet meseci koliko traje grejna sezona. Tek toliko da bi 350 dece, koje trenira u Partizanu, imali bazen s toplom vodom.

Simbolično i nedovoljno

Karleuša je uplatila, kako je rekla, "simboličnu pomoć od 100.000 dinara" i objavom na Tviteru praktično pozvala ostale javne ličnosti, koje su u mogućnosti, da pomognu. Njen potez je mnoge iznenadio, pogotovo zbog činjenica da je njen suprug Duško Tošić bivši fudbaler Crvene zvezde.
Međutim, pevačica smatra da ovo nije trenutak kad bi trebalo praviti razliku ko navija za crveno-bele ili crno-bele.

- Ako bi trebalo da gledamo da li je Partizan ili Zvezda da bismo pomogli, onda smo svi kolektivno otišli u ku*ac. Duško se ne meša u to na šta ja i kako trošim novac - poručuje Karleuša za Informer.

Ona kaže da je na ovaj način samo želela da skrene pažnju javnosti i pomogne jednom klubu da normalno funkcioniše.


Šoštar: Zahvalan sam Jeleni


Predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar zahvaljuje se Jeleni Karleuši na pomoći.
- Hvala Jeleni i svima koji su odlučili da nam pomognu. Došli smo dotle da molimo za grejanje, naravno da nam je želja da budemo u medijima zbog velikih uspeha koje smo nekada pravili, a nadam se da ćemo nastaviti da ih pravimo. Ovo je klub koji je proizveo velike šampione i nastaviće da ih proizvodi u budućnosti. Nadam se da ćemo uspeti da izađemo iz krize - kaže Šoštar.

- Moja pomoć je u materijalnom smislu bila simbolična i nedovoljna. Ideja mi je bila da iskoristim slavu za pravu stvar. Želela sam da apelujem na sve i skrenem pažnju - objašnjava Karleuša.

Poznata pevačica je nakon ovog poteza dobila mnogobrojne poruke podrške preko društvenih mreža od navijača Partizana. "Grobari" su oduševljeni i čak su pozvali Jelenu da bude specijalni gost na nekoj od narednih utakmica Partizanovih vaterpolista.

Izbacili asove

Karleuša ističe da je velika sramota što je šampionski klub uopšte primoran da moli za pare za grejanje.

- Tužno je to što smo dopustili da ponos srpskog sporta, evropski šampion, moli za grejanje i to za 3.000 dinara donacije. Država bi trebalo da učini sve kako se ovakva situacija ne bi ponovila - zaključuje Karleuša.

Vaterpolo klub Partizan je čak sedam puta bio šampion Evrope i 29 puta prvak države, a u njemu su stasale mnogobrojne legende srpskog vaterpola kao što su Danilo Ikodinović, Vladimir Vujasinović, Aleksandar Šoštar, Dejan Savić, Filip Filipović, Vanja Udovičić i mnogi drugi.

(FOTO) KARLEUŠA POMAŽE VATERPOLISTIMA PARTIZANA, uplatila 100.000 dinara za grejanje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Jako žalosno..gde su ti fondovi za sport, ako uopste postoje??

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17