• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.12.2018

12:30

MIRKOVIĆ NE KRIJE PROBLEME: Malo golova primamo, ali ako ih ne dajete...

Partizan

MIRKOVIĆ NE KRIJE PROBLEME: Malo golova primamo, ali ako ih ne dajete...

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković, pred meč protiv Zemuna u vanrednom 19. kolu Superlige (sreda, 18.30), kaže da je potrebna bolja efikasnost kako bi rezultati njegovog tima bili bolji


Interesantno je da treći put igramo protiv Zemuna, a još zanimjivije je da će ih voditi treći trener, pa je zato zadatak otežan. Sigurno nas ne očekuje lak zadatak, Zemun je črsta ekipa -  rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Zbog povrede u sastavu Partizana neće biti Marka Jankovića, a pitanje je i kolika ga pauza čeka. Za povratak na pobednički kolosek neophodna je bolja igra u napadu, smatra Mirković.

- U Lučanima smo mnogo napravili dobrih situacija pred njihovim golom, imali dosta kornera, prekida... Polovično me raduje što malo golova primamo, jer ako ih ne dajete dovoljno rezultati su nezadovoljavajući. Moralo bi jedno drugo da prati - rekao je Mirković i priznao da je posle utakmice sa Mladosti bio "preplavljen emocijama i kada nema šta pametno da se kaže bolje je da ćuti".


Za meč protiv Zemuna dodao je da je veoma teško da se isti tim čak tri puta pobedi za kratko vremen.

- Svesni smo toga, ali pokušaćemo da odigramo dobro i upišemo tri boda - zaključio je on.

Utakmica između Partizana i Zemuna igra se sutra od 18.30 na stadionu u Humskoj.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija