• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2018

14:42 >> 20:23

(VIDEO) MUČENJE U HUMSKOJ, MINIMALAC PARTIZANA! Crno-beli pobedili Zemun uz vrlo slabu igru

Partizan

(VIDEO) MUČENJE U HUMSKOJ, MINIMALAC PARTIZANA! Crno-beli pobedili Zemun uz vrlo slabu igru

Podeli vest

Nastavlja se mučenje Partizana kroz superligašku sezonu! Crno-beli su u 19. kolu savladali Zemun u Humskoj 1 minimalnim rezultatom, golom Rikarda Gomeša, ali je igra bila ponovo očajna - 1:0

Bolje je igrao Partizan u prvom poluvremenu, stvorio je dve-tri dobre prilike, koje je Rikardo promašio, ali je na kraju tamnoputi napadač postigao gol, koji je doneo crno-belima tri boda.

U drugom delu igra je bila očajna, bila je samo jedna čestita prilika za gol, koju je ponovo promašio Rikardo.

Trener crno-belih Zoran Mirković nema čime da bude zadovoljan posle ove pobede, osim golim bodovima.

PARTIZAN - ZEMUN 1:0 (1:0)

Strelac: Rikardo u 27. minutu.

Stadion: Partizana. Sudija: Lazar Lukić (Beograd).

PARTIZAN: Stojković, Nemanja R. Miletić, Valijente, Marković, Nemanja G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Ivanović (od 82. Šćekić), Zakarić, Nikolić (od 71. Tošić), Rikardo.

ZEMUN: Milošević, Toševski, Trajković, Milutinović, Stojković (od 59. Podunavac), Živković, Azemović, Tomić (od 69. Kovačević), Vukadinović, Đalović, Mrkaić (od 80. Somaeb).

TOK MEČA: 

Kraj!

91'. Kontra Partizana, Tošić je pobegao Zemuncima, na kraju je probao da proigra Zakarića i nije uspeo.

81'. Pada Tošić u šesnaestercu Zemuna, sudija je odmahnuo rukom, a na loptu je natrčao Rikardo i nedovoljno snažno šutirao, pravo u golmana gostiju.

77'. Ukazala se prilika Vukadinoviću, pošto su loptu promašili i Marković i Miletić, ali je krilni napadač Zemuna šutirao daleko od gola.

74'. Još jedan opasan napad Partizana, Pantić je poslao loptu na drugu stativu, gde se ubacivao Ivanović, koji nije uspeo da stigne do lopte.

73'. VELIKA šansa! Najveća u drugom poluvremenu, a ponovo je Rikardo bio u prilici. Dobio je dobru loptu od Ivanovića, izašao je sam na golmana Zemuna i šutirao pravo u njega.

68'. Dobra akcija Zemuna, ali očajno završena. Vukadinović je šutirao iskosa sa leve strane i pogodio aut na kontra strani.

62'. Moglo je da bude "čupavo" po crno-bele, otvorila se kontra Zemunu, Vukadinović je probao da pobegne, ali ga je Marković stigao na ulasku u šesnaesterac i sprečio udarac.

60'. Slabiji ritam utakmice u drugom poluvremenu, 15 minuta igre bez ikakvih šansi na obe strane.

53'. Novi dobar napad Partizana, situacija četiri na dva, ali je Rikardo odigrao loš pas i akcija je propala.

48'. Zakarić je imao dobar prodo po desnoj strani, a Trajković je skrenuo u korner njegov centaršut.

Foto: Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

44'. Opasan udarac Zakarića sa 18 metara, lopta je otišla malo iznad prečke.

40'. Partizan uporno napada po svojoj desnoj strani, Miletić se gotovo ni ne vraća na svoju polovinu...

32'. Ponovo opasno pred golom gostiju, Ivanović je bio u dobroj poziciji, ipak Trajković je izbacio loptu u korner.

30'. Nova odlična šansa za Partizan! Ivanović je petom odigrao za levog beka Miletića, koji je došao do peterca, ali umesto šuta odlučio se za asistenciju u sredinu - nikom!

27'. GOL! Treća sreća za Rikarda! Uhvatio je volej posle centaršuta Miletića, a lopta se nekako ispod Miloševića provukla do mreže. Vodi Partizan 1:0.

25'. VELIKA šansa za Partizan! Centaršut Miletića na peterac, skočio je Zakarić, ali nije dovoljno skrenuo loptu, pa je ona prošla pored stative.

23'. Odličan udarac Rikarda iz šesnaesterca, u dalji ugao, ali je Milošević još jednom sjajno odbranio.

22'. Slobodnjak za Zemun, ali Marković skače i izbija loptu u polje.

16'. ZICER! Kakva šansa za Rikarda! Pantić je napravio dar-mar, uposlio Rikarda, koji je sa šest metara tako šutirao da je golman Zemuna skrenuo loptu u korner!

12'. Slobodan udarac za Partizan na samom roglju šesnaesterca! Udarac Pantića - pored gola.

9'. Evo prve pretnje Zemuna! Vukadinović je istrčao kontru, šutirao u dalji ugao, ali je Stojković odbranio.

3'. Moglo je da bude opasno po Zemun, ali je Ivanović oklevao u šesnaestercu umesto da iz prve šutira na gol.

2'. Ništa od svega toga, probao je Nemanja Tomić, bivši igrač Partizana, ali je pogodio živi zid.

1'. Odmah dobra prilika za Zemun, slobodan udarac sa 18 metara od gola Partizana.

- Đorđe Ivanović je na poslednje tri utakmice postigao tri gola i time je zaradio mesto u startnoj postavi protiv Zemuna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija