• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2018

15:52

U RADU SAM NAUČIO NAJVIŠE O FUDBALU I ŽIVOTU! Mirković emotivno najavio duel protiv "građevinara"

Partizan

U RADU SAM NAUČIO NAJVIŠE O FUDBALU I ŽIVOTU! Mirković emotivno najavio duel protiv "građevinara"

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković priznao je da jako emotivno dočekuje meč protiv Rada, kluba u kome je ponikao, ali da su dve pobede do kraja prvog dela sezone obaveza

Mirković je prve fudbalske korake načinio u Radu iz koga je prešao u Partizan, pa mu je iz tog razloga boravak na Banjici ostao u najlepšem sećanju.

- Ima izraženih emocija, to je moj klub. U Radu sam najviše naučio o fudbalu i životu, tako da mi nije baš najdraže što igram protiv njih, iako se radujem susretu - rekao je Mirković na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

O ekipi Rada kaže da 15. mesto na tabeli Superlige ne odslikava pravo stanje.

- Stanje na tabeli ne odgovara kvalitetu i potencijalu Rada, čvrsti su i borbeni. Imaju miks iskusnih i mladih igrača i očekuje nas težak duel. Pritom, teren nije u dobrom stanju, ali bez obzira na to idemo na pobedu - rekao je popularni Bata.

Crno-beli će i na Banjici biti oslabljeni izostankom Marka Jankovića zbog povrede.

Mirković priznaje da je da njegovi igrači osećaju pritisak čak i u trenutku povoljnog rezultata.

- Vidi se to. Promašujemo šanse, rezultat je isti, a bliži se kraj utakmice. Dešavalo nam se da smo tako gubili bodove u tri ili četiri navrata. To ostaje u glavi. Obaveza su nam dve pobede - zaključio je on.

Utakmica 20. kola Superlige između Rada i Partizana na programu je sutra od 17 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija