• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.12.2018

16:26

BATO, DA NIJE MNOGO!? Mirković: Ekipi dajem četvorku za polusezonu!

Partizan

BATO, DA NIJE MNOGO!? Mirković: Ekipi dajem četvorku za polusezonu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković ocenio je četvorkom rezultat koji je ostvario njegov tim u jesenjoj polusezoni

Mirković je na konferenciji za novinare pred poslednju utakmicu u polusezoni, protiv Mačve u Humskoj, dobio pitanje da oceni učinak ekipe ove jeseni, na skali od jedan do pet.

Četiri je vrlo dobra ocena, visoka. Prvo, došao sam u nezgodnom momentu, kada su već bile završene pripreme, počelo je prvenstvo i situacija nije bila najsjajnija. Znali smo koji smo put do tada prešli. Više smo se bavili korekcijama... Kada u takvom momentu krenete nije lako. Na celom putu bilo je dosta dobrih utakmica, sigurno da je bilo i loših perioda. Gubili smo bodove u poslednjih 10 do 15 minuta. Celim putem ne mogu da budem nezadovoljan, u datim momentima smo pokazali kvalitet, ali bilo je grešaka i nedostaka - zaključio je Mirković.

Trener crno-belih je najavio da će crno-beli učiniti sve da jesen završe pobedom nad Mačvom.

Malo smo umorni, igralo se dosta utakmica tokom ovih pet meseci. Sigurno da svi željno očekujemo pauzu, ali imamo obavezu da na svakoj damo maksimum, pa tako i protiv Mačve - rekao je Mirković.

Upitan da li je igra protiv Rada od prošle nedelje model kako bi crno-beli trebalo da igraju, Mirković je kazao da je to "jedan od modela".

- Na Banjici smo odigrali dobru utakmicu, ali bilo je dobrih mečeva i pre te sa Radom. Složio bih se, to je jedan od modela kako bismo trebali da igramo. Opet, kada se daju golovi na vreme sve ide mnogo lakše. Svaka utakmica je priča za sebe. Može i da se zavrti u nekom drugom pravcu - rekao je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Volim i poštujem Mirkovića,ali na ovo pitanje bolje da nije davao odgovor.Neka samo pogleda svoje izjave nakon završenih utakmica i mislim da će shvatiti,da ocena ne mpže biti ni prelazna.

Vizionar

pre 5 godina

Bato , to je neka mrasava trojka a tvoja ocean je previsoka. Sada treba zameniti vise od 10 fugbalera ako hocete bolji plasmna -na Prolece.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija