• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv Partizan

19.12.2018

14:37

ILIEV OTKRIO PLAN ZA JANUAR: Dva-tri bisera u vatru, uz igrače koji donose karakter!

Partizan

ILIEV OTKRIO PLAN ZA JANUAR: Dva-tri bisera u vatru, uz igrače koji donose karakter!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je da će u prolećnom delu sezone u timu biti dvojica ili trojica mladih igrača, iz omladinske škole, koje je nazvao biserima kakvi nisu viđeni na prostoru Balkana

Iliev nije otkrio imena mladih igrača, ali je dodao da će u prelaznom roku dovesti i nekoliko starijih igrača, koji će olakšati "klincima" adaptaciju na seniorski fudbal. 

- Pred zimski prelazni rok imamo miks očekivanja. Hoćemo da u januaru izbacimo iz naše škole dvojicu-trojicu igrača kakvi se nisu pojavili na prostoru Balkana! Pored njih, želimo da dovedemo i nekoliko igrača koji će imati drugačije karakteristike od ovih koji su sada u timu i koji će nam doneti stabilnost i karakter na terenu. Oni će pomoći ovim našim biserima da lakše isplivaju. Verujem da znamo put kako ćemo sve to da napravimo - rekao je Iliev u razgovoru za klupsku televiziju.

Direktor crno-belih je ubeđen da će tim na proleće biti jači, bez obzira što će biti i odlazaka.

- Odlaske diktira tržište, ali mogu da nam odu dvojica-trojica igrača koji su nezadovoljni statusom ili neki čijim ćemo prodajama da popunimo budžet kluba, a koji već imaju svoje zamene. Recimo, Rikardo ne može da ide, iako bismo njega, sudeći po ponudama koje imamo, najlakše prodali - otkrio je Iliev.

Po mišljenju čelnika Partizana, ekipa je i pored velikog bodovnog zaostatka u prvenstvu i činjenice da nije igrala u Evropi tokom jeseni, imala dobru polusezonu.

- Mi smo doživeli poraz u prvom kolu i kasnije od Bešiktaša u Istanbulu. Mislim da smo, na kraju, imali dobru polusezonu. Kao što je rekao predsednik FSS Slaviša Kokeza, pričajući o nastupu na Mundijalu - nismo se samo mi pitali. Bilo je tu i nekih drugih sila. Poslednji primer je utakmica sa Mačvom: svi mogu da odlože meč, samo Partizan ne može. Bole ti dvostruki aršini - priznao je Iliev.

Sportski direktor Partizana smatra da je takav usud, u neku ruku, klub i - zaslužio. Objasnio je i zašto.

- I mi smo u klubu krivi što se neke stvari tako dešavaju. Tek sada se vidi koliki smo uspeh napravili prošle sezone kada smo prezimeli u Evropi, a tada je dobar deo javnosti to ocenjivao kao nešto mizerno. Kada smo izbacili Jang bojs, to se komentarisalo sa podsmehom, a samo godinu dana kasnije taj isti tim je od Mančester junajteda izgubio 1:0 na "Old Trafordu" i pobedio Juventus. Sve nam se to vraća... U trenucima kada smo napravili velike stvari, osvojili duplu krunu, prezimeli u Evropi, osvojili kup, počeli smo da urušavamo sistem, sami smo poželeli da nestanemo. Ovo nam je opomena - naglasio je Ivica Iliev.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 5 godina

Malo je reci da si GENIJE..ovoga se ni Pep Gvardiola ne bi dosetio

AS

pre 5 godina

TI SAMO BALAVIŠ I MELJEŠ. NI SAM NE ZNAŠ ŠTA SI HTEO DA KAŽEŠ A ŠTA SI U STVARI REKAO. TI SI MAJSTORE ZALUTAO. NIJE TO POSAO ZA TEBE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija