• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.12.2018

22:00

TRINKIJERI BESAN: Niko me nije slušao! Igrali smo kao muve bez glave!

Partizan

TRINKIJERI BESAN: Niko me nije slušao! Igrali smo kao muve bez glave!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri bio je vidno razočaran i nervozan posle poraza njegove ekipe od Cedevite, uz ocenuo da su crno-beli igrali kao "muve bez glave"

- Niko me nije slušao, rekao sam u sredu da će biti ovakva utamica. Sada sam ljut i besan - rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

Partizan je u derbiju 12. kola ABA lige izgubio od Cedevite sa 76:71, a Trinkijeri je na konferenciju za novinare doneo papir na kom je pisao učinak njegove ekipe u šutu za jedan i tri poena.

- Vidite?! Ja ne kažem bio loš dan ili nismo dobro šutirali... Mi nismo bili mentalno spremni da igramo. Ovo je samo koncentracija. Mi nismo imali koncentraciju, mogli smo 10 dana igrati.... Nadao sam se da će me malo poslušati, da će shvatiti da imamo lošu jednu lošu četvrtinu, da se malo skupa stavimo - rekao je on.

Partizan je meč završio sa šest pogođenih trojki iz 32 pokušaja, dok je s linije za slobodnja bacanja imao učinak 13/21.

- Prva i druga četvrtina nije bilo od odbrane ništa, sramota. U trećoj i četvrtoj smo bili nešto bolji, ali onda i na drugoj strani moraš nešto pogoditi, dati zicere... Jesmo se trudili, ali to je bilo kao muve bez glave. Igra je bila naivna i površna. Oću li ih 'ubiti'?! Neću. Sutra trening - rekao je Trinkijeri.

On je dodao da se nadao da će njegova ekipa nekako uspeti da smogne snage i pobedi Cedevitu.

- Mislim isto što i posle meča s Turk Telekomom o mojoj ekipi. Najteža stvar za ovu ekipu je dozirati mentalnu energiju. Shvatam navijače i sve, ali meni je ovo bila važnija utakmica od Turk Telekoma - rekao je Trinkijeri uz ocenu da je on loše "odradio posao".

(VIDEO) CEDEVITA SE OSVETILA PARTIZANU! Crno-beli sve promašivali, SKANDAL NA KRAJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Covek je greskom dosao zaluto ali brzo i odlazi smucit ce mu se koliko nemamo pojma da igramo kosarku ovo nije kosarka nula od igre sutiranje bez veze samo da se sutne odbrana skok napad to je strano ko ce sve da nas pobedi sta se trenira bog sveti zna.Neponovilo se .

AS

pre 5 godina

MA ZNAJU NAŠA DECA DA IGRAJU, ALI IMAJU MANU ŠTO NE SLUŠAJU. MISLE DA SU NAJPAMETNIJI, PAMETNIJI I OD TRENERA. DISCIPLINA TO JE ŠTO FALI.

moma52

pre 5 godina

Ovde nema filozofiranja,Cedevita je najjača tamo gde smo mi najtanji i rezultat je takav kakav jeste.Posle pobede u Zagrebu sam pisao,da je ona plod loše Cedevite(neuigrane) i da se taj meč kasnije igrao mi bi ga izgubili.Ništa nije tragično,treba dobiti ono što je realno i to je to.Do kraja sezone imamo samo tri gostovanja van Beograda(Zadar,Olimpija,Cibona) i tu se mogu tražiti pobede,a kod kuće,osim Budućnosti sve pobediti i bićemo četvrti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17