• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2018

21:51

PARTIZAN IPAK NE ISTUPA IZ LIGE! Vuletić najavio novi haos: Tražićemo smene Lazovića i Bulatovića!

Partizan

PARTIZAN IPAK NE ISTUPA IZ LIGE! Vuletić najavio novi haos: Tražićemo smene Lazovića i Bulatovića!

Podeli vest

Zajednica Superlige odbila je zahtev Partizana da se ponovi utakmica protiv Mačve (0:0), u Humskoj su nezadovoljni tom odlukom, ali iako su pretili napuštanjem šampionata, od toga ipak neće biti ništa


- Ostajemo u Superligi! Naš zahtev je bio da u roku od 48 sati od završetka utakmice Zajednica uzme naš zahtev u razmatranje, što je i učinjeno. Partizan neće biti zadovoljan neukim i bahatim saopštenjima. Iskoristićemo sve pravne lekove, pa će tek onda Izvršni odbor kluba da odluči o daljim koracima - kazao je za Maxbetsport Vladimir Vuletić.

Posle odluke Zajednice Superlige Partizan će preduzeti određene korake.

- Obrazloženje je veoma upitno i pravno neuko. Partizan će povodom toga da učini dva koraka. Prvo ćemo u utorak da prisustvujemo sednici Izvršnog odbora Zajednice gde ćemo da iznesemo naše argumente. Naš drugi korak je žalba drugostepenomm organu, a to je Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije. Ne želeći da prejudiciram odluku Komisije za žalbe, ako zatreba mi ćemo da se žalimo i trećestepenom organu, a to je Izvršni odbor FSS. Podsećam da ni Partizan ni Crvena zvezda nisu članovi IO Zajednice i IO FSS, što je apsurd.  Pozvaćemo na odgovornost predsednika Zajednice Dragomira Lazovića i direktora Bulatovića. Tražićemo njihove smene na Skupštini tokom tela.

PARTIZAN BI DA SMENI PREDSEDNIKA ZAJEDNICE! Lazović uzvratio: Vuletić je šteta za crno-bele

VULETIĆ UZVRATIO LAZOVIĆU: Gospodine, vi ste štetočina!

ZAJEDNICA SUPERLIGE ODBILA ZAHTEV PARTIZANA da se ponovo igra meč sa Mačvom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

OVAJ VULETIĆ MISLI DA JE POKUPIO SVU PAMET OVOG SVETA PA PONIŽAVA DRUGE. JA IMAM SAMO JEDNO PITANJE. ŠTA NA SVE TO KAŽU IZ MAČVE? NJIHOVO MIŠLJENJE I STAV PO TOM PITANJU NISMO ČULI. TREBA I ONI DA KAŽU ŠTA MISLE. I ONI SU IGRALI U TIM USLOVIMA I BITNO JE ŠTA KAŽU. NE MOŽE DA SE DONOSI ODLUKA NA PLAČ PARTIZANA.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija