• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2018

17:15

OBE STRANE U PARTIZANU TVRDE: Nema štrajka, imamo dogovor!

Partizan

OBE STRANE U PARTIZANU TVRDE: Nema štrajka, imamo dogovor!

Podeli vest

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je da u klubu niko nije u štrajku i da je dogovor o preuzimanju od Sportskog društva zaposlenih koji rade na održavanju terena na Teleoptiku postignut još u martu

- Nema nikakvog štrajka, dogovor oko preuzimanja zaposlenih iz SD postignut je još u martu. Tu nema nikakvih problema - izjavio je Vazura u Tanjugu.

Ranije danas pojavila se informacija da je grupa od 18 radnika koji održavaju terene na Teleoptiku u štrajku zbog neisplaćenih zarada.

Međutim i Miroslav Trivić, šef održavanja terena u Partizanu je potvrdio da nikakve obustave rada nije bilo.

- Nema tu nikakvog štrajka. Postoje određena dugovanja, ali radnici rade. Mi smo zaposleni u sportskom društvu, a najveći deo posla radimo za fudbalski klub. Postoji određeni zaostatak u plati, ali to se vuče godinama, još od prethodnih uprava - istakao je Trivić.

On je dodao da je postignut dogovor sa upravom fudbalskog kluba.

- Imali smo razgovor s upravom fudbalskog kluba. Mi 95% posla obavljamo za fudbalski klub. Cilj nam je da prevaziđemo probleme koje imamo u Sportskom društvu i da pređemo u fudbalski klub. Po tom pitanju smo imali razgovor i napravili smo dogovor da ćemo u dogledno vreme da pređemo u FK. Najverovatnije do marta - rekao je Trivić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija