• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2019

07:15

ZVEZDAŠI NE MOGU DA PREŽALE ŠTO IM JE KLUB PUSTIO NAJBOLJEG VOJNIKA! Stojković o mržnji "delija"

Partizan

ZVEZDAŠI NE MOGU DA PREŽALE ŠTO IM JE KLUB PUSTIO NAJBOLJEG VOJNIKA! Stojković o mržnji "delija"

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovo je zapalio dve strane Topčiderskog brda izjavom da ga najvatreniji navijači Crvene zvezde i posle toliko godina mrze jer ne mogu da prebole što je klub sa "Marakane" pustio njihovog najboljeg vojnika

Kako je više puta isticao, Stojković je na leto 2010. godine pre nego što je prešao u Partizan obavio nekoliko razgovora za Zvezdinim čelnicima, ali oni nisu hteli ni da čuju da ga vrate, što su u Humskoj iskoristili da naprave odličujući korak u vezi sa agažmanom reprezentativnog golmana.

Pre povratka u Srbiju, prirodno, bio sam u kontaktu sa čelnicima Crvene zezde. Triput sam ih pitao da me angažuju i plate, makar na šest meseci. Koristili su glupe izgovore, u stilu „ne, previše si dobar za nas" samo da bi me odvratili od te ideje, da bi se sve završilo njihovim „ne" - izjavio je Stojković u intervjuu za francuski portal "So Foot".

PARTIZAN JE FAMILIJA, U ZVEZDI BI ZA SVE NEKO HTEO DA TE IMA U ŠACI! Stojković opet potkačio komšije!

Sada već bivši reprezentativac Srbije naveo je da je nakon toga imao dve opcije - da završi karijeru ili da pređe u Partizan. Učinio je ovo drugo, a ističe šta je razlog zbog čega i posle osam godina nije zaboravljen od Zvezdinih pristalica, već je i dalje prisutna mržnja prema njemu.

-  Osam godina posle svega što se desilo u Đenovi, da su me poništili kao nulu svi bi me zaboravili, niko me ne bi pominjao. A to što i posle toliko vremena pričaju i dalje o meni, sa još većom mržnjom, to je zato što znaju da im je klub pustio najboljeg vojnika. Mislim da zbog toga i dan danas žale - rekao je Stojković i rekao da ga u Humskoj niko nije dočekao raširenih ruku, već je morao na svakoj utakmici da se dokazuje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

DEFINITIVNO OVAJ LIK NE MOŽE DA PREBOLI ŠTO NE BRANI ZA ZVEZDU.

goran

pre 5 godina

najbolji vojnici ginu za ideju za ideal a ti si prešao na suprotnu stranu. Razmisli ko si i šta si.

zeljko

pre 5 godina

TO STO SI TI URADIO ,TO SE GRANICI SA IZDAJOM.I SADA IMAS TAKAV ZIVOT KAKAV IMAS.STOJKOVIC VLADA BRUKA JE OVOGA GRADA-LOZNICA

Ljubomir

pre 5 godina

Ja mislim da profesionalci ne treba tako da govore bilo gde da igraju i gde su igrali, to u naj jacim ligama evrope nema oni igraju za novac i klub gde zaradjuje pogledajte Ronalda gde je sve igrao pa ne prica nista nego gde je trenutno i bez vrdjanja bivsih klubova. e to se zove profesionalizam ane ko kod nas u Srbiji.

Zoki

pre 5 godina

Bas si glup nisi ukapirao da te nece takvi kao ti nemaju mesta u Zvezdi

Stručnjak

pre 5 godina

Varaš se! Voleli smo te , ali tada nismo znali da si lažnjak i gnjida. A takve, ne volimo.

Deda Delija

pre 5 godina

Nece tako biti. Ne pominjemo te zato sto te jos uvek volimo, vec zato sto si presao u Partizan. Milko Djurovski je bio veca zvezda od tebe, pa je isto pominjan. Divac je dosao u Zvezdu, pa se vratio u Partiza i rekao da mu je najveci promasaj u karijeri bio sto je bio u Zvezdi. Da se iskupi i dodvori grobarima. To je sustina i istina cele te teme. Nisi se ni rodio kada je Velibor Vasovic dosao u Zvezdu, bio godinu dana pa se vratio u Partizan, odakle je otisao u Ajaks, gde je bio kapiten.To je bila Velicina, kojoj grobari nisu smeli nista reci, mada su to bili pravi navijaci. Kada je dosao za trenera u Zvezdu, na prvom treningu je pozdravljen sa: "Dobrodosao doktore".

MARKO KOMANDANT

pre 5 godina

Ovaj put ništa loše nije izjavio i u pravu je. 2010 je zapalio sukob onom debilnom majicom i zapaljivim izjavama je i navukao gnev navijača CZ. Najveća krivica je na onima koji su ga tada otkačili bez veze. Jeste bio veran fudbaler i znamo svi dobro da mu i dalje kuca srce za CZ. Srećno Stojkoviću, i sve najbolje ti želimo. Jedino nije istina da i dalje neko na Severu priča o tebi. Toliko

Red Devils85

pre 5 godina

Ovaj odlepio skroz.Pa Milko Djurovski nas napustio jer bio blesav,budala,pa nismo zalili.Pevali smo 'Idi Milko ko te j... moze Zvezda i bez tebe.I dalje...Milko u Stipu kada podignut spomenik Sekularcu igra za Zvezdine veterane,posle pevaju svi i on Marakano,moja rano.Lesi se vratio kuci,al ipak on je bio Milko.A ti niti te ko zeli,niti ces se vracati.Mi moze da zalimo za Luku Jovica i ove mlade talente sto prodase ovi pametnjakovici iz uprave,ali neki 'strucnjak'ocenio da Luku Jovica treba prodati.Takve 'strucnjake Zvezda treba najuriti jer su nesposobni da ocene ko je biser a ko skart.

Laki

pre 5 godina

mrkela je bio 100% upravu za sve ono sto je rekao za stojkovica kad je izjavio da ce se odreci pasosa. on je zaista ozbiljno bolestan boli zvezdase ona stvar sto je on otišao u partizan. pa sta je očekivao. izdao je zvezdu kad je otišao u inostranstvo onako. šta je očekivao da ga kad se sam nudio zvezdi, da ga dočekaju raširenih ruku. ovo sto sada radiš radu s po nalogu vazure, vucelica i ostalih aparata iz partizana. shvati stojke, nećeš biti na golu zato što mrzis zvezdu. tvoje je vreme proslo tj nemozes da budeš prvi golman ni u trećoj ligi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija