• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

08.01.2019

09:35

VAZURA NAJAVIO POJAČANJA: Stranci za snažniju ofanzivu!

Partizan

VAZURA NAJAVIO POJAČANJA: Stranci za snažniju ofanzivu!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je da će dvojica stranaca pojačati napad crno-belih u zimskom prelaznom roku

Čelnik Partizana je u intervjuu za Žurnal otkrio da će crno-beli dovesti četvoricu igrača tokom januarske "pijace".

- Hoćemo dvojicu ofanzivaca i bekove, desnog i levog. Ofanzivci su iz inostranstva - rekao je Vazura.

To bi, onda, značilo da su bekovi - domaći igrači. Ivan Obradović je i dalje na čekanju, jer postoji mogućnost da mu se promeni status u Anderlehtu sada kada je promenjen trener. A, desni bek Milan Gajić, navodno, nije deo paket aranžmana kod selidbe Saše Zdjelara u Bordo.

Dakle, potraga za bekovima uveliko traje...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Da li ovom čoveku još neko,sem ŽP,veruje(mada i on to čini iz nekih razloga,a nije glup da ne vidi o kakvom diletantu je reč).

Rilo

pre 5 godina

Partizan je moj klub! Ma ko njega vodio! Napred crno beli!

Milovan2

pre 5 godina

Prodaće Sašu Zdjelara i za taj transfer će dovesti 4 igrača. Miloše sa tobom nešto nije u redu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija