• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.01.2019

13:03

MIJAILOVIĆ BRANI ARBITRE: Svi klubovi su na Skupštni podržali sudijsku organizaciju!

Partizan

MIJAILOVIĆ BRANI ARBITRE: Svi klubovi su na Skupštni podržali sudijsku organizaciju!

Podeli vest

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pozvao je sve košarkaške klubove ABA lige da ne vrše pritisak na sudije i sudijsku organizaciju

- U ime košarkaškog kluba Partizan, pozivam sve klubove da ne vrše pritisak na sudije i sudijsku organizaciju, jer je podrška Istoku Remsu i sudijskoj organizaciji data od strane svih klubova na Skupštini ABA lige - navodi se u izjavi Mijailovića objavljenoj na zvaničnom sajtu Partizana.

Mijailović je reagovao zbog nezadovoljstva prvog čoveka Mornara Đorđija Pavićevića, povodom utakmice dva kluba koju je Partizan dobio, i najavio je žalbu.

- Istovremeno, koristim priliku da konstatujem kako je stil obraćanja javnosti od strane Đorđija Pavićevića veoma prepoznatljiv, ali i da izrazim nadu da će se i gospodin Pavićević i njegovi savetnici, u nastavku šampionata uzdržavati od pritisaka ove vrste - dodao je Mijailović.

Tribine dvorane "Aleksandar Nikolić", osim partera i loža, bile su zatvorene, a Mijailović je podsetio da je klub kažnjen zbog reakcije navijača na pojedine sudijske odluke na utakmici protiv Cedevite.

- Nakon utakmice, klub se nije tim povodom oglašavao, već je prihvatio ishod utakmice koja je za Partizan bila od izuzetno velike važnosti, kao i potom izrečenu kaznu - naveo je Mijailović.

On je naveo da ne želi da ospori ničije pravo na žalbu, niti da "prejudicira eventualni ishod iste", ali je pozvao sve klubove da se ponašaju u skladu sa sportskim načelima, "čvrsto uveren da je pobeda Partizana u 14. kolu ABA nesporna".

Mijailović je čestitao igračima i stručnom štabu Mornara na odličnoj igri i zahvalio im je na fer i sportskom ponašanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija