• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2019

16:03

PARTIZAN KAŽNJAVA ZBOG INCIDENTA: Roditeljima zabranjen ulaz, postupak protiv trenera!

Partizan

PARTIZAN KAŽNJAVA ZBOG INCIDENTA: Roditeljima zabranjen ulaz, postupak protiv trenera!

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan, dan posle tuče na utakmici mlađih kategorija protiv Beograda, odlučio je da, najverovatnije, do kraja sezone zabrani ulazak roditelja na tribine, kao i da suspenduje trenera Sinišu Budraka

- Predlog Disciplinskoj komisiji biće da se roditeljima zabrani dolazak do kraja sezone, a najmanje tri do pet utakmica. Takođe, pokrenut je postupak protiv trenera Budraka, jer je svojim isključenjem i ponašanjem podigao tenziju i doprineo incidentu - rekla je Tanjugu generalni direktor kluba Tatjana Rakas.

Prema njenim rečima Budrak je od sudija zaradio opomenu od sudija, zatim žuti karton, a onda je nastavio u istom maniru sve do isključenja.

- Nije inicirao incident, ali trener vodi utakmicu. Sasvim razumno je da kada se dobije opomena od sudija da se povučete i smirite, a ne da nastavi isto sve do isključenja, pa deca da ostanu bez trenera. To je prethodilo incidentu.

Takođe, Partizan neće igrati nastavak utakmice i predložio je da se utakmica registruje 5:0 za Beograd.

- Ukoliko Beogradski savez to ne prihvati, Partizan neće izvesti decu u bazen i samim tim biće 5:0 za Beograd. To radimo da pokažemo da je Partizan odgovoran i ozbiljan klub, ali i jer smo vaspitna ustanova decenijama unazad. Takvo ponašanje roditelja je neprihvatljivo za Partizan.

Rakas je naglasila da je ova situacija opomena za sve i da roditelji "ne izigravaju delioce pravde, već da u miru uživaju u uspesima dece".

- Roditelji nisu poslali dobru poruku svojoj deci, to je negativan primer. Društvo ne treba da se kreće u takvom pravcu, a sport bi u ovome morao najviše da pomogne - zaključila je Rakas.

(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA NA BANJICI! Makljaža roditelja na vaterpolo utakmici svoje dece!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija