• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.01.2019

20:43

PARTIZAN SE OŠTRI ZA MONAKO! Zagorac: Uz pomoć navijača do pobede!

Partizan

PARTIZAN SE OŠTRI ZA MONAKO! Zagorac: Uz pomoć navijača do pobede!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da je pred njegovom ekipom jako važna i zahtevna utakmica protiv Monaka, ali je istakao da su crno-beli u prethodnim utakmicama pokazali da idu uzlaznom putanjom

- Jako važna i zahtevna utakmica je pred nama, protiv jako kvalitetne ekipe koja je prošle sezone napravila odličan uspeh u Ligi šampiona... Imaju dosta internacionalaca, dobro jezgro domaćih igrača, dobrog trenera. Rezultati iza njih u Evrokupu govore u prilog svemu što sam rekao - rekao je Zagorac novinarima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Partizan u utorak (19.00) dočekuje Monako u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, posle pobede i poraza u prve dve utakmice.

- Pokazali smo da idemo uzlaznom putanjom, da se konačno sležu stvari na kojima radimo od dolaska novog trenera. Drago mi je što sve to dobija potvrdu iz utakmicu u utakmicu. Očekujem, pre svega, jako veliku podršku, dodatni vetar u leđa od strane navijača i, naravno, našu široku rotaciju i svakog igrača na trenutnom maksimumu svojih mogućnosti - rekao je Zagorac.

Nakon dva odigrana kola sve ekipe u Grupi A imaju isti skor, po pobedu i poraz.

- U grupi je izjednačena situacija, nije tajna da utakmice kod kuće moraju da se dobijaju ili bi bar trebalo da se dobijaju kako bi se kvalifikovalo u narednu fazu. Možda je malo veća odgovornost i pritisak na nama, ali ne sumnjam da ćemo se izboriti sa tim i da radimo na tome kako bismo sutra bili na nekom optimalnom nivou - rekao je Zagorac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija