• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2019

09:50

PARTIZAN HOĆE DA NAM UKRADE NIKOLU! KK Budućnost: Žalićemo se FIBA, Mijailović radi s menadžerima

Partizan

PARTIZAN HOĆE DA NAM UKRADE NIKOLU! KK Budućnost: Žalićemo se FIBA, Mijailović radi s menadžerima

Podeli vest

Prelazak Nikole Radovanovića iz bijeljinske Budućnosti u Partizan neće proći glatko pošto klub iz Republike Srpske najavljuje da će se žalizi FIBA

Klub iz Republike Srpske optužio je KK Partizan da je nekorektan i da pokušava da "ukrade" jednog od najvećih evropskih talenata u godištu 2003. Predsednik Budućnosti Dario Čojić u izjavi za Mondo.ba istakao da je Radovanović i dalje član Budućnost i da Partizan nije tražio njegove papire, te da će zbog toga zatražiti zaštitu FIBA.

- On je član KK Budućnost. Mi smi planirali da on ostane kod nas do kraja sezone, a da onda ide u veći klub. Pre dva meseca počeli smo pregovore sa KK Partizan, lično sa Ostojom Mijailovićem, ali ih je on prekinuo. Nakon toga oni su jednostavno odveli momka, a mi nismo dobili nikakav zahtev za ispisnicu, tako da je on i dalje naš član - tvrdi Čojić.

Čojić je najavio i žalbu evropskoj kući košarke.

- Naravno da ćemo se žaliti FIBA. Vreme je da veliki počnu da poštuju nas 'male'. Nikola je kod nas tri godine, došao je iz Nevesinja, živeo u našoj kući i tražimo poštovanje. Ne može nam niko tek tako ukrasti dete. Ne znam koji su njihovi naredni potezi, ali je Partizan nekorektan. Kome je uopšte u interesu da on sada ide u Partizan i da ne igra? Jedino menadžerima. Ostoja Mijailović je dva meseca pregovarao sa nama, lično on. Išli smo u tom pravcu da Radovanović ode u Partizan na kraju sezone, a onda je on prekinuo te pregovore i uzeo ga je preko menadžera. Ponaša se kao da smo mi mali, nebitni klub, a ide tim putem preko menadžera da sve bude za manje para - istakao je Čojić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija