• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2019

14:47

IMAO SAM DOSTA PONUDA, ALI PARTIZAN MI JE BIO JEDINA ŽELJA! Georgijević predstavljen u Humskoj

Partizan

IMAO SAM DOSTA PONUDA, ALI PARTIZAN MI JE BIO JEDINA ŽELJA! Georgijević predstavljen u Humskoj

Podeli vest

Novo pojačanje Partizana Dejan Georgijević, koji u Humsku stiže kao pozajmljen fudbaler Ferencvaroša, istakao je da je imao nekoliko ponuda iz zemlje i inostranstava, ali da mu je crno-beli dres bio jedina želja

Fudbaler koji je prošao omladinsku školu crno-belih, a kasnije gradio put preko Spartaka, Inđije i Voždovca, zahvalio se svom matičnom klubu na ukazanom poverenju.

Mnogo sam srećan i uzbuđen zbog povratka kući. Hvala i Ferencvarošu i ljudima koji su mi omogučili da se vratim. Hvala i Partizanu na poverenju. Ja ću se njima i navijačima odužiti na terenu. Maksimalno ću se zalagati za ovaj sveti grb i nadam se da ću se golovima odužiti ljudima iz kluba i navijačima- rekao je Georgijević na konferenciji za medije upriličnoj povodom njegovog dolaska.

Foto: Starsportphoto

 

Kako je naveo, bez obzira na to što još nije upisao ni minut kao prvotimac kluba čiju je školu prošao, dobro je upoznat sa time šta znači nositi dres Partizana.

- Imao sam neke opcije i klubove, ali ja sam rekao od starta ljudima u klubu rekao da mi je jedina želja bila da se vratim u Partizan. Imao sam ponude iz inostranstva i iz Superlige, ali je meni bilo bitno samo da se vratim ovde. Dugo sam član ovog kluba, znam šta to nosi igranje za klub - naveo je Georigijević i poželeo da postigne što više golova u Partizanu.

On je zadužio dres sa brojem 14, po uzoru na svog fudbalskog idola iz detinjstva Tjeri Anrija.

Georgijević je rođen 1994. godine u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a posebno upečatljiv ovdašnjoj javnosti bio je na jesen 2017. godine kada je postigao devet golova za Voždovac.

U Partizanu će ostati do kraja ove godine.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija