• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2019

17:19

UDARAC ZA PARTIZAN! Stojković se povredio na startu priprema!

Partizan

UDARAC ZA PARTIZAN! Stojković se povredio na startu priprema!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković povredio se tokom susreta sa Slovanom iz Libereca (1:0) na startu priprema u Turskoj

Stojković je preventivno napustio teren u 51. minutu, kada je zbog povrede morao da ustupi mesto Filipu Kljajiću . Crno-beli uveravaju da nije ništa strašno.

- Izmena nije bila u planu. Trebalo je da brani celu utakmicu, međutim, požalio se na bol u peti i zbog toga je izašao - kazao je posle meča Zoran Mirković.

Trener Partizana, zbog lakših povreda, nije mogao da računa ni na Rikarda Gomeša, Đorđa Ivanovića i Danila Pantića, dok će se Marko Janković 1. februara priključiti saigračima u Antaliji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija