• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

31.01.2019

07:00

PANIKA U PARTIZANU! Crno-beli dan pre kraja prelaznog roka nisu zaradili ni dinar!

Partizan

PANIKA U PARTIZANU! Crno-beli dan pre kraja prelaznog roka nisu zaradili ni dinar!

Podeli vest

Čelnici kluba iz Humske nadali su se da će ove zime prodajom jednog ili dvojice fudbalera popuniti rupe u budžetu, ali kako sad stoje stvari, od toga nema ništa

Pričalo se da će ove zime crno-bele napustiti talentovani štoper Svetozar Marković, za kojeg su bili zainteresovani klubovi iz Italije, Španije i Belgije. Na pragu odlaska bio je i Saša Zdjelar, koji je bio u pregovorima s Bordoom. Za Markovića su se pominjale cifre od 2,5 do četiri miliona evra, a za Zdjelara 600.000 evra, od čega bi pola išlo Olimpijakosu.

Ne pamti se kada je prošao neki prelazni rok a da Partizan nije uspeo da proda nijednog igrača. Crno-beli su ove zime ostali bez četvrtog golmana Marka Jovičića, koji je otišao u malteški Hibernijan na pozajmicu, a klub su bez obeštećenja napustili Luka Cucin (otišao u Spartak) i Strahinja Bošnjak (Voždovac). Ipak, ni za jednog od njih srpski vicešampion nije zaradio novac, pa tako nije imao novca ni za pojačanja. Dejan Georgijević je pozajmljen iz Ferencvaroša, a Musa Nžije je stigao nakon što mu je istekao ugovor sa Stabekom.

Ne odustajemo od titule


Vezista Partizana Saša Zdjelar kaže da crno-beli ne odustaju od titule prvaka Srbije, iako je Zvezda odmakla već 15 bodova.
- Otkako je došao novi trener Zoran Mirković, izgubili smo samo jednu utakmicu i to od tima poput Bešiktaša. Rezultat moramo da popravimo, to se podrazumeva, radićemo na tome da pokažemo da ova razlika na tabeli nije realna. Kad ste u Partizanu, imate obavezu da se borite za sve trofeje i mi ćemo to raditi dok god postoji šansa - kaže Zdjelar.


Vezista Partizana Saša Zdjelar kaže za Informer da je spreman da ide u inostranstvo, ali da zasad nije dobio odgovarajuću ponudu. Prema njegovim rečima, u poslednjih nekoliko dana ponovo je aktuelna priča s Bordoom.

- Bilo je nekih kontakata s Bordoom krajem prošle i početkom ove godine. Oni su u međuvremenu utihnuli, pa su ponovo aktivirani, poslednji rok je 31. januar, pa ćemo videti šta će se desiti po tom pitanju. U Partizanu sam tačno godinu dana, evo baš pre neki dan sam to gledao i prisetio se kako sam došao na pripreme na Kipar. Što se mene tiče, zasad sam tu i svoje obaveze ću obavljati profesionalno kao dosad - kaže Zdjelar za Informer.

Hteo ga Junajted

Za Svetozara Markovića bili su zainteresovani italijanski prvoligaši Sasuolo i Đenova. Ipak, i mladi štoper je i dalje tu.

- Zasad nema ništa od odlaska. Do kraja prelaznog roka ostalo je još malo, može svašta da se desi, a može i ništa. Spreman sam i za jednu i za drugu varijantu. Ipak, trenutno razmišljam samo o Partizanu. Ne bih ništa izgubio ako ostanem još pola godine, godinu... Čak ću i dobiti, sticaću iskustvo na utakmicama - kaže Marković.

Za jednog od najtalentovanijih srpskih defanzivaca svojevremeno je bio zainteresovan i engleski velikan Mančester junajted.

- Čitao sam o tom interesovanju Mančester junajteda. Ne znam da li su me tražili. Iskreno, voleo bih da je tačno, kome ne bi prijala pažnja takvog kluba - zaključuje Marković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LJUBA

pre 5 godina

Kakav menadzer takav i rezultat....u normalnom klubu davno bi dobio OTKAZ... komedijas od sportskog direktora Ilijev

Maksa82

pre 5 godina

Kakva pojacanja dovode. Takve i prodaje imaju

moma52

pre 5 godina

Ima potencijala u Partizanu,biće to prave bombe,kada se na transfer listu stave Vučelić,Vuletić i Vazura,a šta tek reći za SD Ilieva,mislim da se tu krije rudnik zlata.Nije mi jasno samo ,ko treba da ovu transfer listu ozvaniči?

stan collymore

pre 5 godina

jedan od najtalentovanijih fudbalera na meti "vrhunskih " klubova Sasuola i Djenove....bruka i sramota ....dokle je ova ekipa iz uprave dovela klub....jad i beda...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija