• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2019

16:45

(VIDEO) PARTIZAN OPET BEZ POBEDE I GOLA! Drugi poraz crno-belih u Antaliji!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN OPET BEZ POBEDE I GOLA! Drugi poraz crno-belih u Antaliji!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su od Krakovije sa 1:0 u drugom kontrolnom meču na pripremama u Antaliji

Jedini gol Poljaci postigli su u 63. minutu sa bele tačke, strelac je bio Kerera.

Crno-beli još nemaju pobedu na pripremama u Turskoj. Pre duela sa Krakovijom poraženi su od Slovana iz Libereca takođe sa 1:0

Partizan je odigrao solidno prvo poluvreme. Filip Stevanović imao je dobru priliku posle samo tri minuta igre, ali mu je šut zaustavio golman Krakovije. Potom je u solidnoj šansi bio Miletić, pa Ndžai, ali je odbrana Krakovije bila na mestu. Imala je i Krakovija šasnu da povede, međutim,  Mihal Helik pogodio je stativu.

U 61. minutu na teren je ušao novajlija iz Zvezde Radijov Bosić. Ali, samo nekoliko minuta kasnije morao je da napusti igru jer je neoprezno startovao i dobio direktan crveni karton.

Posle Bosićeve gluposti, nekoliko minuta kasnije Krakovija je dobila penal. Slobodan Urošević je pokosio Vdovijaka s leđa, a sudija pokazao na belu tačku. Karera je openal pretvorio u gol za 1:0 i ispostavilo se trijumf.

Pokušali su crno-beli u nastvku bar da dođu do egala, ali je Krakovija sačuvala minimalac bez mnogo problema.

 

Partizan: Kljajić, R. Miletić, Marković, Pavlović, Šehović,Šćekić, Kosović, Zakarić, Stevanović (od 46. Tošić), Musa, Nikolić.

Igrali od 61: Ostojić, Urošević, G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Bosić (od 65. Zakarić), Ilić, Georgijević, Vulićević.

BOSIĆ SE UPISAO CRVENIM KARTONOM! Morao iz igre samo nekoliko minuta pošto je ušao!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija