• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

02.02.2019

14:46

(FOTO) MORAŠ DA DAŠ, DA BI TI SE VRATILO! Janković objasnio zašto je oprostio silne pare Partizanu!

Partizan

(FOTO) MORAŠ DA DAŠ, DA BI TI SE VRATILO! Janković objasnio zašto je oprostio silne pare Partizanu!

Podeli vest

Da je Marko Janković napustio Partizan i prešao u italijanski SPAL i nije iznenađujuća vest, jer se očekivalo da vezista napusti klub iz Humske, ali da je oprostio sva i to povelika dugovanja klubu, e to je već izazvalo lavinu na crno-beloj strani Topčiderskog brda

Na ime zaostalih plata, rata iz ugovora, premija, ta ukupna suma koju je Janković poklonio Partizanu iznosi, kako je on sam rekao, između 160.000 i 200.000 evra!

Reč je o ogromnom novcu, neki ljudi za to rade čitav život. Nisam ni stigao da izračunam, ali reč je o sumi između 160.000 i 200.000 evra. To je na ime zaostalih plata, premija, dodatnih bonusa i svega ostalog. Jednostavno, volim Partizan. Ako bih se nekad našao u teškoj situaciji, a nadam se da neću, valjda bih i bez ovog gesta uvek mogao da računam na klub u kome sam odrastao - rekao je Janković novinarima na pripremama u Turskoj.

On je otkrio i svoj životni moto, koji ga je "naveo" da oprosti dugove crno-belima.

Porodica i prijatelji zadovoljni su što prelazim u snažnu ligu, a ukoliko budem dobro radio i demonstrirao kvalitet, uz faktor sreće, sve ću naplatiti. Znatno više od ovog duga. Često sam govorio, čak i kroz šalu, "moraš najpre da daš da bi ti se vratilo". Siguran sam da će mi se vratiti - ističe Janković.

Sezona u kojoj je osvojena dupla kruna biće ona koje će se "crnogorski Mesi" najviše sećati.

Prve sezone osvojili smo duplu krunu, zahvaljujući fenomenalnoj ekipi, bio sam, uz Leonarda i Đurđevića, njen bitan šraf. Zatim ušli u Ligu Evrope i prošli grupnu fazu. Osvojili kup. Najslađa pobeda mi je u derbiju na Marakani 3:1, kad sam asistirao Tavambi za 2:1. Na kraju te sezone "namestio" sam iz kornera gol i Blekiju Milenkoviću za trijumf u finalu Kupa - rekao je Janković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17