• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2019

11:05

POTVRDIĆEMO U DERBIJU DA SMO BOLJI NEGO JESENAS! Ivanović optimističan pred prolećni deo sezone

Partizan

POTVRDIĆEMO U DERBIJU DA SMO BOLJI NEGO JESENAS! Ivanović optimističan pred prolećni deo sezone

Podeli vest

Fudbaler Partizana Đordje Ivanović rekao je da je uveren da će njegova ekipa u nastavku sezone biti mnogo bolja nego u prvom delu

Kako je naveo, da je u pravu potvrdu će dobiti već u narednom večitom derbiju, koji nas očekuje ovoga meseca.

- Znam da ćemo ove polusezone biti mnogo bolji nego prethodne, a to ćemo potvrditi i u derbiju - rekao je Ivanović za sajt kluba.

Partizan je polusezonu u srpskom prvenstvu završio na trećem mestu, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde, a šest od Radničkog.

Ivanovićevo ime se pominjalo u medijima kada je u toku bio prelazni rok.

- Istina, ali sam želeo da ostanem u Partizanu iz fudbalskih razloga jer mislim da imam još mnogo da pokažem u crno-belom dresu - kazao je Djordje Ivanović.

Foto: starsport

 


On je u Partizanu već godinu dana.

- Što se tiče samog kluba i igrača imam samo reči hvale. Osvojili smo za tih godinu dana Kup, nažalost ne i titulu prvaka države, ali se nadam i borićemo se do kraja da je vratimo još ove godine - rekao je Ivanović.

Đordje Ivanović se povredio na početku priprema, zbog čega je propustio ostatak i još se nije vratio u ekipu.

- Dešava se nažalost, ali se nisam nadao da će ovoliko trajati i da ću ovoliko odsustvovati sa terena. Kažu da je ahil nezgodan i da zna da traje nekoliko nedelja - rekao je i dodao da nije propustio nijedan individualni trening u Beleku.

Ivanović je rekao da mu je bilo veoma teško što je bio odvojen od ekipe.

- Nikada u svojoj profesionalnoj karijeri nisam toliko pauzirao što se tiče trčanja, a uz to mi je posebno bilo teško što smo u Turskoj igrali utakmice, a ja nisam mogao na teren - rekao je on.

Naveo je da je "počeo da trčkara" i da se nada da će se za nekoliko dana pridružiti ekipi u normalnim treninzima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija