• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2019

20:03

EMOTIVNA, TEŠKA UTAKMICA! Veličković: Ovakva finala ostaju urezana!

Partizan

EMOTIVNA, TEŠKA UTAKMICA! Veličković: Ovakva finala ostaju urezana!

Podeli vest

Kapiten Partizana Novica Veličković kaže da je timski duh crno-belih došao do izrađaja u finalu Kupa Koraća protiv Zvezde (76:74)

 

- Svaka borba za trofej je emotivna, teška utakmica. Čestitam Zvezdi na fer igri. Bila je utakmica sa desta teških ubačenih šuteva, 0,2 se nije znalo ko će dobiti. Ova finala ostaju urezana.
Naše timski duh dolazi do izražaja, biće sve bolje. Na ovim utakmicama se raste. Četiri dana tri utakmice, ako izgubiš ideš kući. Momci napreduju, kao tim delujemo dobro, to nam mnogo znači. Znači nam pobeda za samopouzdanje, kada pobediš u finalu, osvojiš trofej. Bitan nam je svaki trofej. Zvezda i mi se borimo za isti trofej
- kazao je Veličković. 

Veličković misli da je bio faul u finišu meč na Lendejlu. 

- Mislim da je bio faul, da komentarišem odluke sudija ne bih. Čestitam Zvezdi na fer i korektnoj igri. 

Nikola Janković kaže da je za Partizan normalno da osvaja trofeje.

- Veliki uspeh za klub znamo koliko nam uzači. Ovo je znak prestiža. Ovo mora da nam bude normalna stvar, mi smo šampionski klub.  Utakmica je bila na jednu loptu moglo je da ode i na drugu stranu. Imali smo sreće da pogodimo. Teška utakmica, Zvezda je odigrala vrhunski meč.  Ovo je potvrda da idemo dobrim putem imamo dosta potencijala - kazao je Janković


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija