• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2019

21:13

MI DAJCOM DO ZADRA, ONI ČARTEROM DO ZAGREBA! Vujošević hvali Mijailovića i proziva Čovića!

Partizan

MI DAJCOM DO ZADRA, ONI ČARTEROM DO ZAGREBA! Vujošević hvali Mijailovića i proziva Čovića!

Podeli vest

Nekadašnji šef struke Partizana Duško Vujošević i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović vodili su mesecima ozbiljne polemike, bilo je tu i teških reči, ali po svemu sudeći zakopane su ratne sekire


- Čestitam i predsedniku kluba koji je doneo jako puno toga pozitivnog i obezbedio ekstra uslove. Mi smo putovali Dajcom do Zadra, a oni sada putuju čarterom do Zagreba. U momentu kada je ovakva situacija, obezbediti dobra putovanja je velika prednost da se dobro trenira. Zadovoljan sam kada vidim da se Partizan vraća na mesto koje zaslužuje - poručio je za Zonu Press Vujošević.

Vujošević nije propustio priliku pa se osvrnuo na finale Kupa Radivoja Koraća u kojem je Partizan bio bolji od Crvene zvezde (76:74).

Greške,  ne i tendencije

Kada sam video ko će biti sudija, iznervirao sam se jer sam očekivao da će Zvezda imati pomoć arbitara. Međutim, tokom utakmice nije bilo tendencije, bilo je grešaka, ali ne i tendencije
Duško Vujošević

Srećan sam i zadovoljan što je Partizan osvojio Kup Radivoja Koraća. Kao neko ko je partizanovac, pitanje je koliko sam objektivan, ali onoliko koliko mogu da budem objektivan, Partizan je na sve tri utakmice ostavio mnogo bolji utisak od Zvezde. I u finalnoj utakmici je Partizan je bio bolji, to pokazuje i statistika. Zvezda bez Odža i Fajea je bitno slabija nego što je u Jadranskoj ligi. I Partizanu su nedostajali Zagorac i Nikolić, ali je Zvezda bila više oslabljena. Partizan je pokazao pravi odnos, svih 40 minuta na sve tri utakmice. Bilo je grešaka u igri, ali one nisu proizilazile iz sebičnosti, nediscipline, neigranja odbrane, već iz limita koje ima svaki igrač, pa i najbolji. Bio sam ubeđen da će Partizan da dobije utakmice i za mene to nije izneneđanje. Napravili su veliki uspeh.

Zvezda je osula drvlje i kamenja na sudije posle finala Kupa Koraća, a Vujošević kaže da je bilo grešaka, ali ne i tendencije.

- Kada sam video ko će biti sudija, iznervirao sam se jer sam očekivao da će Zvezda imati pomoć arbitara. Međutim, tokom utakmice nije bilo tendencije, bilo je grešaka, ali ne i tendencije. Može da se pravi "čas anatomije" o suđenju, da li je bio faul u napadu Renfroa, ali je i pre toga bio faul u napadu na Marinkoviću. Što se tiče poslednjeg faula sve je jasno. Postojao je faul i mnogo veća greška bi bila ne svirati taj faul, nego svirati ono što je bilo.

Foto: Starsportphoto

 

VUJOŠEVIĆ O ZVEZDINOM NAPUŠTANJU POSTOLJA: Onaj ko gubi mora to i da podnese

Nebojša Čović je posle finala u Nišu otvorio front prema Košarkaškom savezu Srbije.

Košarkaški savez tu nema nikakvog uticaja, po mom mišljenju, a što se tiče lože, ne znam ko je trebalo da sedi iz Zvezde u loži. Možda Dabić, Prangija Mitrović... Da ne pominjem Moku Slavnića, ne znam da li bi on hteo, nešto je ljut. Ali stvaranje nekih priča o zaverama. Ne želim da se vraćam na neke ranije utakmice kada sam ja vodio Paritizan, kada nam je dva puta delegiran sudija Radović u polufinalu ABA lige i na neke druge utakmice. Čak i da je utakmica ukradena, a nije, ne bi bila ni prva ni poslednja koja je tako rešena. Ova utakmica je čisto dobijena i ja čestitam treneru i igračima Partizana.

NEBOJŠA ČOVIĆ GRMI POSLE KUPA: Sistemska krađa, KSS ne postoji, ne čestitam nekom ko krade!

U ZVEZDI BESNI! Čović se vanredno obraća javnosti, igrači nisu izašli na dodelu medalja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Siniša Škarica

pre 5 godina

Ovom Crnogorcu opet skočio šećer.

Šomi

pre 5 godina

Stvarno,ko je zvezdin legenda u košarci, ja ne znam ni jednog vrhunskog igrača kalibra, Đorđević, Danilović? Ispravite me ako grešim

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija